reparation af Ecovacs produkter

Reparationer af Ecovacs produkter

Mentech er samarbejdspartner med Ecovacs og udfører kun autoriserede reparationer af Ecovacs-produkter. Hos Mentech er vores teknikere specialiserede i reparation af alle Ecovacs produkter. 

Certificerede teknikere til autoriserede reparationer af Ecovacs produkter

Alle vores teknikere er certificeret af Ecovacs og anvender kun originale reservedele, der kommer direkte fra Ecovacs.

Fysiske butikker

Mentech har flere fysiske butikker rundt omkring i Norden. Vi har hovedkontor i Glostrup og filialer på steder som Frederiksberg, Århus, Odense og Vejle

Du er altid velkommen til at besøge vores butikker eller kontakte vores support via SMS. Svartiden på SMS er normalt inden for 2 timer.

 

Ecovacs Garanti reparationer

Hvis dit Ecovacs-produkt er inden for garantien, og skaden er dækket af garantien, er reparationen gratis for dig. Mentech er en autoriseret Ecovacs-serviceudbyder, og vi kan derfor udføre reparationer på dit Ecovacs-produkt både inden for og uden for garantien. Hos Mentech gives altid 2 års garanti på alle reparationer, vi udfører, uanset produkt, mærke og model.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.