ECO SOLUTION

ECO Solution

Mentechs ECO Solution er en løsning, hvor vi hjælper dig som kunde, af med dit forældede eller defekte elektronik på den rette og bæredygtige måde. Hvis elektronikken stadig har en værdi, får den et nyt liv gennem os. Derudover giver vi et beløb for værdien af dit indleverede produkt til dig. Det beløb kan du med fordel bruge i vores Mentech Eco butik, hvor du kan købe genskabt, fuldt funktionelt og bæredygtigt elektronik til ekstreme skarpe priser. 

Mentech hjælper med forsvarlig og miljøvenlig afskaffelse af gammelt IT skrot. Vi kan også sørge for at rydde data fra dine telefoner, tablets, computere, m.m. under rette forhold og procedure. 

Det bør ikke være besværligt at vælge den miljøvenlige vej. I Mentech vil vi gøre alt, hvad vi kan for at gøre den miljøvenlige mulighed attraktiv inden for teknologiens verden.

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

GDPR regler

Alle data og informationer behandles og håndteres inden for GDPR retningslinjer.

I Mentech er vi ajour omkring vigtigheden, at data forbliver fortrolige. Derfor kan vi garantere, at ved rydning af data behandler vi dine enheder med komplet fortrolig håndtering.

Har du rekvireret Mentech til rydning af dine data, bliver hver eneste enhed undersøgt før og efter rydning. Dette sikrer, at der ingen spor af data er tilbage, når ordren er færdig.

Kontakt os - hør mere om hvad Mentech kan tilbyde jer!

Ring nu på 70 666 903 

13 + 11 =