iPhone Reparation

Reparation af iPhone

  • Mentech er et autoriseret Apple værksted og vi anvender kun originale dele
  • Vi yder derfor også garanti reparationer så du bevarer din garanti fra Apple
  • Er produktet dækket af garantien er reparationen omkostningsfri
  • Vi reparerer alle iPhone modeller
  • Mentech stiller 2 års garanti på alle reparationer
  • Hvis det ønskes sætter vi gerne et panserglas på ved reparation eller skærmskift
  • SMS support service: 7171 5050 (forventet svartid inden 2 timer)

Express iPhone reparation

Hos Mentech har vi tilbudt reparationer af iPhones siden 2009, og vi reparerer i dag mere end 100.000 produkter årligt. Vi kan med vores lange erfaring, samt vores autorisation fra Apple være behjælpelige med lige præcis den reparation eller service din telefon har brug for.  

Hvis dit Apple produkt har brug for teknisk hjælp, kan du nemt og hurtigt bestille tid her. På den måde kan du komme hurtigere til i vores butik, når du skal aflevere din enhed til os. Vi har butikker I Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense, Glostrup og på Frederiksberg. Kom forbi dit nærmeste Mentech værksted, så står vores personale klar til at hjælpe dig. 

Vi tilbyder autoriserede reparationer af iPhones

I Mentech kan vi reparere og servicere alle iPhone modeller, da vi er samarbejdspartnere med Apple. Det betyder at vores dygtige ACiT-certificerede teknikere kun udfører autoriserede reparationer med originale reservedele, hvor alt er godkendt og certificeret af Apple. Din iPhone bliver returneret til dig, og virker præcist som den skal, som hvis den kom fra producenten selv. 

Hvilken reparation skal jeg vælge?

Hvad end din iPhone har brug for et skærmskift, skiftning af bagsideglas eller en helt tredje reparation, så står Mentech klar til at yde den bedste service.   

Selvom teknologien har udviklet sig meget, og iPhones er mere slidstærke end nogensinde, så er det svært at undgå slidskader eller andre skader. Slitage, vejr eller uheld er nogle af de største grunde til at du oplever problemer med din iPhone.  

Hos Mentech står vi altid klar til med markedets bedste udstyr, så vi kan yde de bedste reparationer og service. Vi stræber efter at have de mest nødvendige reservedele på lager, så vi kan servicere dit produkt så hurtigt som muligt.  

Hvilke iPhone modeller reparerer vi?

Hos Mentech yder vi service til alle iPhones. Vi reparerer også MacBooks, iPads, Apple watches og af alle andre Apple produkter 

Har du en iPhone, der er under 1-2 år gammel og stadig inden for garantien? Hos Mentech bevarer du garantien, som ellers ville bortfalde hos en uautoriseret reparatør. Dette gælder også, selvom den uautoriserede reparatør bruger originale dele. Hvis reparationen er dækket af garantien, er reparationen også omkostningsfri. Hos Mentech prioriterer vi kvalitet og service højt. Derfor er vi autoriseret, og kan give dig den bedst mulige reparation samt forløb både før, under og efter.

Service: indlevering af enhed

Hos Mentech har du flere muligheder for indleveringen af din iPhone:

1. Indsend din iPhone med posten med et udfyldt sagsdokument
2. Fysisk fremmøde i en af vores butikker, se butikker her.
3. Lad Mentech afhente jeres enheder på jeres lokation for 375,- pr. kørt time

Skærmskift

Hvis lager haves, kan en reparation ofte tilbydes, mens du venter i butikken eller i nærheden. En skærmreparation på iPhone tager typisk 1-2 timer. 

Inden du indleverer dit produkt til service, er det vigtigt at du deaktiverer 'Find min iPhone', da det ellers ikke er muligt for os, at servicere dit produkt.

Autoriseret iPhone Reparation

Mentech er en Apple Autoriseret servicepartner, og vi kan derfor udføre reparationer på din iPhone både uden- og inden for garantien.

Vores teknikere er uddannede af Apple, så du kan roligt overlade dine Apple-enheder til os. Vi bruger kun originale Apple-reservedele til at udføre Apple-certificerede reparationer.

Opret din sag hjemmefra

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken. Hvis du ønsker at skrive din reparation ind nu så følg nedenstående link, og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Generel Prisliste  Priser
    
Fejlfinding smartphone, mobiltelefon, tablet 99,-
Fejlfinding bærbar (Mac) 399,-
Fejlfinding bærbar (PC mm.) 229,-
Fejlfinding stationær computer 299,-
Fejlfinding Airpods 199,-
Fejlfinding TV 399,-
Express service (spring køen over på fejlfinding) 199,-
Virus rens + nyt antivirus program. Fra 349,-
Væskeskade rensning mv. Fra 2799,-
Reparation af smadret/defekt skærm (alle mærker). Fra 999,-
Mangler der en tast eller flere på tastaturet? Fra 75,-
Reinstallering af Windows inkl. drivere og opdateringer 599,-
Installation af manglende drivere 199,-
Data recovery - red data fra evt. tabt eller slettet harddisk. Fra 799,-
Backup af data, evt fra computer, som ikke kan starte. Fra 749,-
Mentech - afhentning af enheder pr. kørt time 375,-