iPhone Reparation

Reparation af iPhone

Mentech tilbyder reparationstjenester til alle iPhone-modeller. Vi sikrer kvaliteten og funktionaliteten af din enhed.

 Hvis ønsket, kan vi også påføre et panzerglas under reparationen eller skærmudskiftningen. Vi har tilbudt iPhone-reparationer siden 2009, og i dag reparerer vi over 100.000 enheder årligt. Med vores omfattende erfaring kan vi hjælpe med den præcise reparation eller service, din telefon har brug for.

 Hvis dit Apple-produkt kræver teknisk hjælp, kan du nemt bestille en tid hos os. På den måde kan du komme hurtigere til vores butik, når du skal aflevere din enhed. Vi har butikker i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense, Glostrup og Frederiksberg. Besøg din nærmeste Mentech-værksted, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig.

 iPhone reparation

Hos Mentech reparerer og servicerer vi alle iPhone-modeller. Din iPhone vil blive returneret til dig fungerende, præcis som den skal, som om den kom direkte fra producenten.

 Uanset om din iPhone har brug for en ny skærm, udskiftning af bagglas eller en anden form for reparation, er Mentech her for at give dig den bedste service. På trods af teknologiske fremskridt og iPhones, der er mere holdbare end nogensinde, kan slid eller uheld stadig forårsage problemer. Almindelig brug, vejrforhold eller uheldige hændelser kan alle føre til problemer med din iPhone. Hos Mentech er vi klar til at hjælpe dig med professionelle reparationer og service, uanset din enheds behov.

 Mentech er altid udstyret med markedets bedste værktøjer til at levere førsteklasses reparationer og service. Vi stræber efter at holde de vigtigste reservedele på lager for at servicere dit produkt så hurtigt som muligt.

Hvilke iPhone modeller reparerer vi?

Hos Mentech tilbyder vi service til alle iPhone-modeller. Vi reparerer også MacBooks, iPads, Apple watches og af alle andre Apple produkter 

Service: indlevering af enhed

Hos Mentech har du flere muligheder for indlevering af din iPhone:

  1. Indsend din iPhone med posten med et udfyldt sagsdokument.
  2. Fysisk fremmøde i en af vores butikker.
  3. Lad Mentech afhente jeres enheder på jeres lokation.

Skærmskift

Hvis lageret tillader det, kan en reparation ofte tilbydes, mens du venter i butikken eller i nærheden. En skærmreparation på iPhone tager typisk 1-2 timer.

Inden du indleverer dit produkt til service, er det vigtigt at du deaktiverer 'Find min iPhone', da det ellers ikke er muligt for os, at servicere dit produkt.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.