iPhone Reparation

Reparation af iPhone

  • Mentech er et autoriseret Apple værksted, og vi anvender kun originale dele.
  • Vi yder derfor også garanti reparationer, så du bevarer din garanti fra Apple.
  • Er produktet dækket af garantien, er reparationen omkostningsfri.
  • Vi reparerer alle iPhone modeller.
  • Mentech stiller 2 års garanti på alle reparationer.
  • Hvis det ønskes, sætter vi gerne et panserglas på ved reparation eller skærmskift.

Express iPhone reparation

Hos Mentech har vi tilbudt reparationer af iPhones siden 2009, og vi reparerer i dag mere end 100.000 produkter årligt. Vi kan med vores lange erfaring samt vores autorisation fra Apple være behjælpelige med lige præcis den reparation eller service, din telefon har brug for.

Hvis dit Apple produkt har brug for teknisk hjælp, kan du nemt og hurtigt bestille tid hos os. På den måde kan du komme hurtigere til i vores butik, når du skal aflevere din enhed til os. Vi har butikker i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense, Glostrup og på Frederiksberg. Kom forbi dit nærmeste Mentech værksted, så står vores personale klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder autoriserede reparationer af iPhones

I Mentech kan vi reparere og servicere alle iPhone modeller, da vi er samarbejdspartnere med Apple. Det betyder, at vores dygtige ACiT-certificerede teknikere kun udfører autoriserede reparationer med originale reservedele, hvor alt er godkendt og certificeret af Apple. Din iPhone bliver returneret til dig og virker præcist som den skal, som hvis den kom fra producenten selv.

Hvilken reparation skal jeg vælge?

Uanset om din iPhone trænger til en ny skærm, udskiftning af bagglas eller en anden form for reparation, er Mentech her for at levere den bedste service til dig. Selvom teknologien har gjort betydelige fremskridt, og iPhones er mere holdbare end nogensinde før, er det svært at undgå slid eller andre former for skader. Almindelig brug, vejrforhold eller uheldige hændelser kan alle føre til problemer med din iPhone. Hos Mentech er vi klar til at hjælpe dig med professionel reparation og service, uanset hvad din enhed har brug for. Vores ekspertise sikrer, at din iPhone er i gode hænder, så du kan få den tilbage i topform igen.

Hos Mentech står vi altid klar med markedets bedste udstyr, så vi kan yde de bedste reparationer og service. Vi stræber efter at have de mest nødvendige reservedele på lager, så vi kan servicere dit produkt så hurtigt som muligt.

Hvilke iPhone modeller reparerer vi?

Hos Mentech yder vi service til alle iPhones. Vi reparerer også MacBooks, iPads, Apple watches og af alle andre Apple produkter 

Har du en iPhone, der er under 1-2 år gammel og stadig inden for garantien? Hos Mentech bevarer du garantien, som ellers ville bortfalde hos en uautoriseret reparatør. Dette gælder også, selvom den uautoriserede reparatør bruger originale dele. Hvis reparationen er dækket af garantien, er reparationen også omkostningsfri. Hos Mentech prioriterer vi kvalitet og service højt. Derfor er vi autoriseret og kan give dig den bedst mulige reparation samt forløb både før, under og efter.

Service: indlevering af enhed

Hos Mentech har du flere muligheder for indlevering af din iPhone:

  1. Indsend din iPhone med posten med et udfyldt sagsdokument.
  2. Fysisk fremmøde i en af vores butikker.
  3. Lad Mentech afhente jeres enheder på jeres lokation.

Skærmskift

Hvis lageret tillader det, kan en reparation ofte tilbydes, mens du venter i butikken eller i nærheden. En skærmreparation på iPhone tager typisk 1-2 timer.

Autoriseret iPhone Reparation

Mentech er en Apple Autoriseret servicepartner, og vi kan derfor udføre reparationer på din iPhone både uden- og inden for garantien. Vores teknikere er uddannede af Apple, så du kan roligt overlade dine Apple-enheder til os. Vi bruger kun originale Apple-reservedele til at udføre Apple-certificerede reparationer.

Inden du indleverer dit produkt til service, er det vigtigt at du deaktiverer 'Find min iPhone', da det ellers ikke er muligt for os, at servicere dit produkt.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.