Backup af data

Backup af data

Mentech kan tage backup af dit system og dine data. Det er altid en god ide at tage en backup af din computer. De fleste mennesker finder først ud af det, når skaden er sket, og computeren er gået ned. Derfor bør du altid være opmærksom på at have en backup af dine filer, og især hvis computeren begynder at opføre sig underligt. Det kan være starten på et nedbrud i computeren.

Du kan få taget backup af hele din PC eller dele af den, som f.eks. dokumenter, billeder, e-mails, musik, film, adressekartoteker, webadresser m.m.

Express Reparation

Hvis I ikke har tid til at vente, tilbyder vi vores express service. Med express service bliver din reparation prioriteret højest og kommer foran i køen.

Bemærk: For at vi kan udføre express service, mens du venter, skal I indlevere din enhed senest kl. 15.00.

Mentech er dedikeret til at levere hurtig og pålidelig service, så du kan få din enhed tilbage i funktion så hurtigt som muligt. Vi værdsætter din tid og bestræber os på at imødekomme dine behov effektivt.

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.