reparation af Motorola produkter

Reparation af Motorola Produkter

Mentech samarbejder med Motorola. Som samarbejdspartnere med Motorola udfører vi derfor kun autoriserede reparationer af dit Motorola produkt.

Certificerede teknikere til autoriserede reparationer af Motorola produkter

Hos Mentech har vi speciale i reparation af Motorola produkter. Vores teknikere er certificerede efter alle Motorolas regler og forskrifter, og benytter kun originale dele.

Vores mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at du får svar på din reparation inden for 24 timer – oftest samme dag.

Du er altid velkommen til at besøge vores butikker eller skrive en SMS til vores support. Svartid på SMS er som udgangspunkt inden for 2 timer.

Service: indlevering af enhed

Hos Mentech har du flere muligheder for indleveringen af din Motorola smartphone:

1. Indsend din Motorola smartphone med posten med et udfyldt sagsdokument
2. Fysisk fremmøde i en af vores butikker, se butikker her.
3. Lad Mentech afhente din Motorola smartphone på jeres lokation.

Skærmskift

Hvis lager haves, kan en reparation ofte tilbydes, mens du venter i butikken eller i nærheden. En skærm reparation tager typisk op til 2-3 timer.

Motorola Garanti reparationer

Er dit Motorola produkt inden for garantien, og hvis skaden er dækket heraf, er reparationen omkostningsfri for dig. Mentech er et Motorola-autoriseret servicecenter, og vi kan derfor udføre reparationer på dit Motorola produkt både inden- og uden for garantien. Hos Mentech stilles altid 2 års garanti på alle reparationer, vi udfører uanset produkt, mærke og model.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.