reparation af Dreame produkter

Reparationer af Dreame produkter

Mentech er samarbejdspartner med Dreametech og udfører kun autoriserede reparationer af Dreame-produkter. Hos Mentech er vores teknikere specialiserede i reparation af Dreame støvsugere.

Certificerede teknikere til autoriserede reparationer af Dreame produkter

Alle vores teknikere er certificeret af Dreame og anvender kun originale reservedele, der kommer direkte fra Dreame.

Fysiske butikker

Mentech har flere fysiske butikker rundt omkring i Norden. Vi har hovedkontor i Glostrup og filialer på steder som Frederiksberg, Århus, Aalborg, Odense og Vejle. Vores svenske butik er i Uppsala, og vores to Norske lokationer er i Alnabru og Bjørnvika i Oslo.

Du er altid velkommen til at besøge vores butikker eller kontakte vores support via SMS. Svartiden på SMS er normalt inden for 2 timer.

 

Dreame Garanti reparationer

Hvis dit Dreame-produkt er inden for garantien, og skaden er dækket af garantien, er reparationen gratis for dig. Mentech er en autoriseret Dreame-serviceudbyder, og vi kan derfor udføre reparationer på dit Dreame-produkt både inden for og uden for garantien. Hos Mentech gives altid 2 års garanti på alle reparationer, vi udfører, uanset produkt, mærke og model.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.