Reparation af Apple produkter

Reparation af Apple produkter

Hos Mentech er vi dedikerede til at levere førsteklasses reparationer til Apple-produkter. Vores ekspertise ligger i fejlsøgning og reparation af iPhones, iPads, Macs og andre Apple-enheder. Vores teknikere er meget dygtige og sikrer prompte svar på fejlfinding, ofte inden for 24 timer. Med et bredt udvalg af reservedele, der er let tilgængelige internt, garanterer vi de hurtigste og højeste kvalitetsreparationer.

Derudover strækker vores engagement i excellence sig ud over blot reparationer. Vi prioriterer kundetilfredshed på hvert trin af processen og sikrer en problemfri oplevelse fra diagnose til løsning. Med vores dedikation til kvalitet og effektivitet kan du stole på Mentech til at holde dine Apple-enheder kørende problemfrit.

Hos Mentech er din Apple-enhed i gode hænder, hvilket sikrer, at den er tilbage til sin maksimale ydeevne på ingen tid.

Fysiske butikker

Mentech har flere fysiske butikker rundt omkring i Norden. Vi har hovedkontor i Glostrup og filialer på steder som Frederiksberg, Århus, Aalborg, Odense og Vejle.

Du er altid velkommen til at besøge vores butikker eller kontakte vores support via SMS. Svartiden på SMS er normalt inden for 2 timer.

Inden I indleverer et produkt til service, er det vigtigt at deaktivere “Find min iPhone”, da det ellers ikke er muligt for os, at servicere det.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.