MIN SIDE

Min side

Som kunde hos Mentech får du gratis adgang til din egen side på vores helt egen, unikke service portal. Her opretter du et login, hvorefter du får et samlet overblik over alle dine sager. 

På vores platform har du altid et overblik over status på dine sager, ordrer og aftaler. Du kan hurtigt og nemt oprette og bevare et samlet overblik over:

Vi modtager dine sager og service aftaler med det samme i vores system, så du kan komme hurtigere videre med din elektronik. Derfor kan du springe køen over i butikken og spare din tid.

Efter oprettelse

Inde i systemet bevarer du kontakten med vores autoriserede teknikkere, som altid står klar til at hjælpe og rådgive. Du kan samtidig også følge dine sagers processer, statuser og informationer.

Efter en sag er oprettet, kan du indlevere dit produkt i butikken eller sende det med posten. Husk din kundeseddel i pdf, som downloades inde under oprettelse af ny sag.

Transportering

Når du handler med Mentech, har du flere muligheder for at indlevere dit defekte elektronik:

• Indlevere personligt i din nærmeste Mentech butik (husk evt. pdf)
• Sende din enhed med posten (husk pdf)
• Få afhentet din enhed af Mentech (husk pdf)

Vi har et stort fokus på at yde den bedste kundeservice til vores kunder som overhovedet muligt. Det samme gælder vores service og håndtering af vores kunders ejendele. Vi behandler både hardware og software med respekt og efter kontrollerede regler og procedure. Det sikrer at du som kunde, kan altid føle dig tryg og i de bedste hænder her hos Mentech. Kom ind eller kontakt os og lad os hjælpe dig videre med din elektronik.  

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger og udvidelser til dig som privatkunde hos Mentech. Læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

Mentechs bæredygtige elektronik butik

I Mentechs hovedkontor i Glostrup har vi åbnet en miljøvenlig elektronik butik. Det vil sige, at vi sælger autoriseret repareret elektronik fra verdens førende brands. Mentech reparerer, servicerer og genanvender massevis af IT-udstyr fra brands som Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Gorunner og mange flere. Vi har også mærker som Asus, Lenovo, OnePlus og meget mere. Vi har ofte et overvejende sortiment inden for gaming-udstyr såsom bærbare, playstations, konsoller mm.

I Mentech ønsker vi ikke, elektronik bliver kasseret, hvis det kan repareres til et fuldt funktionelt produkt, som andre kan få glæde af. I vores Mentech ECO Store kan du købe elektronik fra verdens førende brands til yderst skarpe priser. Besøg vores butik eller vores webshop, og se om nogle af produkterne matcher det, du står og mangler. Udvalget varierer hele tiden efter de produkter, vi får ind, hvorvidt de kan repareres brugbart og videresælges. Så hold øje med vores shop, så du kan slå til, når dit nye klimavenlige genanvendte elektronik dukker op. Gør en forskel med Mentech i kampen om den grønne omstilling.