Skærmudskiftning

Skærmudskiftning på alle enheder

Er uheldet ude? I Mentech skifter vi skærme på alt forbrugerelektronik på markedet, uanset om det er smartphones, tablets, computere eller andet. Mentech har et stort værksted og lager, der rummer et bredt sortiment af reservedele til de fleste modeller.

Hvis vi har de nødvendige reservedele på lager, kan du få lavet en skærmudskiftning på 2-4 timer, hvor du herefter kan hente din enhed. Som en del af et større importnetværk kan vi altid levere hurtigt, og vi har god kundeservice til konkurrencedygtige priser, hvor alt vi laver er autoriseret.

Mentech er autoriserede serviceudbydere for blandt andet Samsung, Acer, Huawei og Motorola. Vi er en af de få autoriserede udbydere af Samsung og en af de få i Norden, der samarbejder med flere store mærker under det samme tag. Det er kun hos en autoriseret serviceudbyder, at dit produkt vil fungere 100% korrekt efter en skærmudskiftning. Læs mere om Mentech her.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige skærm til din enhed.

 

Garanti reparationer

Mentech er autoriserede serviceudbydere for Samsung, Huawei, Acer og Motorola, blandt andre. Vi kan derfor udføre autoriserede reparationer inden for garantiperioden og bevare garantien. Derudover tilbyder Mentech 2 års garanti på alle reparationer, uanset om de udføres inden for eller uden for garantiperioden. Vi udfører reparationer på alle typer forbrugerelektronik, uanset mærke og model.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores Mentech-butikker.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.