Om os

Hvem er vi?

Mentech blev stiftet 1. oktober 2009 af familien Mensing. Mentech er et autoriseret IT servicecenter med formål at gå i fronten i den grønne omstilling inden for elektronikkens verden. Mentech A/S samarbejder med nogle af verdens førende brands som Samsung, Huawei, Acer, Motorola, Lenovo, Dreame og OKAI, og vi kan hertil kalde os autoriserede serviceudbydere. 

Mentech kom hurtigt i vækst. Med 4 Gazelle priser, 5000 kvm serviceværksted og 7 afdelinger rummer vi nu over 130 ansatte fordelt i Norden. Vores hovedkontor og omkring 80 ansatte holder til i Glostrup. Alle med en fælles mission om at yde den bedste autoriserede service og reparation på elektronik baseret på et klimarigtigt grundlag.

Mentech blev hurtigt et paraplybrand. Se vores tilknyttede virksomheder i menuen under brands. Vi så en hel verden åbne sig og et stort behov både for vores verden men også for forbrugerne. Teknologien er kommet for at blive og for at udvikle sig. Det er inspirerende og effektivt for menneskeheden, men også svært belastende for vores jordklode. Derfor har vi gennem Mentech udviklet vores bud på en klimavenlig IT-virksomhed. Foruden at gå på kompromis med kvalitet og menneskets behov for fornyelse og følge med tidens trends.

Herunder har vi udviklet særlige digitale portaler, som er tilpasset hvert kundesegment, stiftet Mentech ECO Store med grønt salg af IT, Mentech Services med diverse services for vores erhvervskunder, Mentech Bikes med eget cykleværksted og meget meget mere. Mentech er ikke bare en virksomhed men en verden af tekniske løsninger, hvor vi forvandler teknologien til en bæredygtig og attraktiv mulighed for mennesker.

Mere om os

Læs mere om Mentechs mission, vision og værdier her.

Mission

I Mentech reparerer og servicerer vi alt forbruger-elektronik. Vi yder autoriseret reparationer for flere af verdens førende brands. Vi sparer og bevarer jordens ressourcer uden at gå på kompromis med kvalitet og menneskets behov for fornyelse. 

Vision

Mentechs vision er at ændre indstillingen, og måden mennesker handler elektronik på. Vi vil gøre grøn, genanvendt elektronik mere attraktivt end at købe nyt hver gang. Tilmed vil vi være de førerende autoriserede reparatører af forbrugerelektronik.

Værdier

Hos Mentech har vi følgende 3 værdisæt:

1. Autoriserede reparationer af elektronik
2. Klimarigtig håndtering og salg af elektronik
3. Imødekommende og enestående kundeservice

Teamet bag Mentech

Hovedkontoret, Glostrup

Direktionen

Charlotte Mensing

Charlotte Mensing

CEO Chief Executive Officer

Daniel Mensing

Daniel Mensing

CTO Chief Technology Officer

Christinna Mensing

Christinna Mensing

CPO Chief Product Officer

Marcus Mensing

Marcus Mensing

CDO Chief Digital Officer

Øvrig ledelse

____

Kristian Mensing

Kristian Mensing

COO Chief Operating Officer

Martin Holmenlund

Martin Holmenlund

CCO Chief Category Officer

Marcus Haglund

Marcus Haglund

CCO Chief Commercial Officer

Kim Theill

Kim Theill

CFO Chief Financial Officer

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.