Fjernelse af virus

Fjernelse af virus og spyware

Er din computer begyndt at køre langsomt eller blevet mere ustabil? Modtager dine kontakter mærkelige mails fra dig, som du ikke selv har sendt? Får du mærkelige eller truende pop-up beskeder? Så er der stor chance for, at din computer er inficeret med en virus.

Mentech hjælper dig med at fjerne virus og få din computer op at køre igen. Vi tjekker alt igennem, installerer et antivirus program, samt sørger for, at din computer er sikker og køreklar igen.

Hvis du har samme udfordringer med din smartphone eller andet, så kontakt os og lad os hjælpe dig videre. Kig ind forbi en af vores afdelinger eller opret din sag, så kigger vi på det.

Priser fra kun 349 kr afhængig af omfanget. Kontakt os og hør mere.

Express Reparation

Er der ikke tid til at vente? Så benyt vores express service.
Express service betyder, at din fejlfinding bliver prioriteret højest, og kommer foran i køen.
Vi finder fejlen inden for kun 2 timer, og kan problemet løses med det samme, kan det gøres dette mens du venter i eller nær butikken.

Express computer reparation koster 199 kr. (Skal din computer fejlfindes først koster det fejlfindingen fra 99 kr. ud over express gebyret)

    • Fejlfinding inden for 2 timer
    • Kom foran i køen
    • Kun 199 kr.

Bemærk: for at vi kan lave en express fejlfinding, mens du venter, skal du indlevere din enhed senest kl 15.00.

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger og udvidelser til dig som privatkunde hos Mentech. Læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.