Fjernelse af virus

Fjernelse af virus og spyware

Er din computer begyndt at køre langsomt eller blevet mere ustabil? Modtager dine kontakter mærkelige mails fra dig, som du ikke selv har sendt? Får du mærkelige eller truende pop-up beskeder? Så er der stor chance for, at din computer er inficeret med en virus.

Mentech hjælper dig med at fjerne virus og få din computer op at køre igen. Vi tjekker alt igennem, installerer et antivirus program, samt sørger for, at din computer er sikker og køreklar igen.

Hvis du har samme udfordringer med din smartphone eller andet, så kontakt os og lad os hjælpe dig videre. Kig ind forbi en af vores afdelinger eller opret din sag, så kigger vi på det.

Kontakt os og hør mere.

Express Reparation

Hvis I ikke har tid til at vente, tilbyder vi vores express service. Med express service bliver din reparation prioriteret højest og kommer foran i køen.

Bemærk: For at vi kan udføre express service, mens du venter, skal I indlevere din enhed senest kl. 15.00.

Mentech er dedikeret til at levere hurtig og pålidelig service, så du kan få din enhed tilbage i funktion så hurtigt som muligt. Vi værdsætter din tid og bestræber os på at imødekomme dine behov effektivt.

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger og udvidelser til dig som privatkunde hos Mentech. Læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.