reparation af Shark gaming

Reparation af Shark gaming

Mentech samarbejder med Shark Gaming og vi er autoriserede Shark Gaming reparatører. Dette betyder, at det kun er vores certificerede Shark Gaming teknikere, der reparerer produkterne.

Vores teknikere er autoriserede og bruger udelukkende originale dele. Vi fungerer som et godkendt servicecenter for Shark Gaming.

Vores omfattende erfaring i branchen, sammen med effektive arbejdsprocesser, sikrer et svar på jeres reparationsbehov inden for 24 timer, ofte allerede samme dag.

 

 

Shark Gaming garantireparationer

Hvis Shark Gaming-produktet er inden for garantien, og skaden er dækket, er reparationen gratis. Mentech er et autoriseret Shark Gaming servicecenter, og vi kan derfor udføre reparationer på alle Shark Gaming-produkter både inden for og uden for garantien.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.