FYSISKE BUTIKKER

Fysiske butikker

Mentech har butikker fordelt i hele landet, hvor du kan komme ind med din defekte elektronik, få det repareret, skrottet eller købe "nyt" genanvendt elektronik. Vi tilbyder reparation af alt IT-udstyr uanset mærke og model. Vi har hovedkontor i Glostrup og lokationer fordelt i landet som Frederiksberg, Aarhus, Aalborg, Odense, Vejle, Sverige og Norge.

Vi er autoriserede reparatører og samarbejder med nogen af verdens førende brands inden for teknologiens verden. Vi samarbejder bl.a. med Apple, Samsung, Huawei, Acer, Motorola og Gorunner. Det betyder at, hvis du stadig har garanti på dit eksempelvis Apple eller Samsung produkt, bevarer du garantien ved at få udført reparationer hos os. Det ville du ellers ikke gøre ved at få udført reparationer uautoriserede steder. Vi reparerer kun med originale dele og efter højeste kvalitet. Så kom ind i dit nærmeste Mentech serviceværksted og få hjælp til din elektronik. Vores imødekommende kundeservicemedarbejdere og teknikkere står altid klar med en hjælpende hånd.

Mentechs bæredygtige elektronik butik

I Mentechs hovedkontor i Glostrup har vi åbnet en miljøvenlig elektronik butik. Det vil sige, at vi sælger autoriseret repareret elektronik fra verdens førende brands. Mentech reparerer, servicerer og genanvender massevis af IT-udstyr fra brands som Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Gorunner og mange flere. Vi har også mærker som Asus, Lenovo, OnePlus og meget mere. Vi har ofte et overvejende sortiment inden for gaming-udstyr såsom bærbare, playstations, konsoller mm.

I Mentech ønsker vi ikke, elektronik bliver kasseret, hvis det kan repareres til et fuldt funktionelt produkt, som andre kan få glæde af. I vores Mentech ECO Store kan du købe elektronik fra verdens førende brands til yderst skarpe priser. Besøg vores butik eller vores webshop, og se om nogle af produkterne matcher det, du står og mangler. Udvalget varierer hele tiden efter de produkter, vi får ind, hvorvidt de kan repareres brugbart og videresælges. Så hold øje med vores shop, så du kan slå til, når dit nye klimavenlige genanvendte elektronik dukker op. Gør en forskel med Mentech i kampen om den grønne omstilling.

Mentech har eget cykelværksted med lokation i Glostrup. Vi er autoriseret OKAI serviceudbydere, som de eneste i hele Danmark. Det betyder, at du kan få repareret dit OKAI produkt hos os autoriseret og inden for garanti. Vi stiller 2 års garanti på alle reparationer. Vi reparaerer og servicerer alle mærker og modeller af cykler, løbehjul, segboards mm. 

Se mere om vores Mentech Bikes services her.

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Autoriseret vs. originale dele

Hvorfor er en autoriseret serviceydelse vigtig?
Mange reparatører fortæller sine kunder, at de benytter originale dele, hvilket ikke er ensbetydende med en autoriseret reparation. Udbyderen samarbejder som oftest ikke med producenterne, og reparationen er derfor uautoriseret. Det kan få konsekvenser for kunden, produktets funktionalitet og garantien på produktet.

Kunden har ret til at vælge efter at være korrekt oplyst
Ved at bruge en uautoriseret udbyder, selvom vedkommende bruger originale dele, mister kunden sin garanti, og oftest ender med et produkt, som ikke virker optimalt. Det sker, fordi udbyderne ikke har adgang til bagvedliggende systemer. På eksempelvis en smartphone er det ofte face id, fingreraftryk og andre funktioner, som er defekte efter en reparation. Det er misvisende for kunderne, da de ikke kender sandheden og konsekvenserne bag en uautoriseret udbyder.

Pris og kvalitet hænger altid sammen. Hos Mentech har vi prissat vores services så minimal som overhovedet muligt for en autoriseret serviceydelse af elektronik. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og kundeservice. Derfor er vi også 100% ærlige om en reparation, kan betale sig, eller om en anden løsning vil være en bedre mulighed. På det grundlag startede vi vores bæredygtige elektronik shop Mentech ECO Store. Vores kunders tryghed gennem proceduren og med det færdige resultat betyder alt for os.

Find din nærmeste Mentech butik