Reparation af stationære og bærbare computere

Fejlfinding og reparation af computere

Hos Mentech er vi specialister i reparation af computere. Vores mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at du får svar på din fejlfinding inden 24 timer – ofte allerede samme dag.

Computer reparation af alle mærker og modeller

Vi reparerer computere af alle mærker og modeller. Efter fejlfinding af din bærbare eller stationære computer vil du modtage resultatet og et uforpligtende tilbud på reparation. 

Vi har et omfattende reservedelslager med over 10.000 forskellige reservedele, hvilket betyder, at vi ofte kan reparere din computer hurtigt til en konkurrencedygtig pris.

Certificerede teknikere med stor erfaring

Vores certificerede teknikere har stor erfaring og anvender kun originale dele til autoriserede reparationer, hvilket sikrer, at garantien bibeholdes. Hos Mentech giver vi 2 års garanti på alle vores reparationer.

Reparation af computer uanset fejl eller skade

  • Fysiske skader ved tab, slag e.l.
  • Skærmskader- eller problemer
  • Virus eller spyware
  • Væskeskader
  • Defekt batteri
  • Beskadiget harddisk 
  • Problemer med grafikkort

Uanset hvilken fejl, problem eller skade din PC eller Mac-computer har, kan Mentech hjælpe dig med fejlfinding og give dig et tilbud på reparation.

 

Express Reparation

Hvis I ikke har tid til at vente, tilbyder vi vores express service. Med express service bliver din reparation prioriteret højest og kommer foran i køen.

Bemærk: For at vi kan udføre express service, mens du venter, skal I indlevere din enhed senest kl. 15.00.

Mentech er dedikeret til at levere hurtig og pålidelig service, så du kan få din enhed tilbage i funktion så hurtigt som muligt. Vi værdsætter din tid og bestræber os på at imødekomme dine behov effektivt.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.