Reparation af telefoner og tablets

Reparation af telefoner og tablets

Mentech er dedikeret til at udføre reparationer på telefoner og tablets af alle mærker og modeller. Vores team af erfarne teknikere er specialiseret i avanceret fejlfinding samt omfattende service og reparation af tablets, smartphones og mobiltelefoner

Certificerede teknikere til autoriserede reparationer af mobiler og tablets.

Vores teknikere er certificerede og udfører autoriserede reparationer på følgende mærker:  Samsung, Huawei, Motorola, Acer.

Vi håndterer også andre mærker som Apple, Sony, Nokia, LG, OnePlus, HTC og flere.

Ingen opgave er for lille eller for stor. Hos Mentech kan du være sikker på at få tryg og pålidelig hjælp til reparation og service af din telefon eller tablet. Vores teknikere fejlfinder og fremsender et tilbud på reparation inden for 24 timer. Vores certificerede teknikere holder dig opdateret gennem hele processen.

Autoriseret teknikere og garanti

Mentech er et autoriseret serviceværksted, og vi samarbejder med brands som Samsung, Huawei, Motorola m.fl. Vi håndterer dog alle mærker, herunder HTC, Nokia, LG, Sony osv.

Ved en autoriseret reparation hos Mentech bevarer du garantien på din smartphone eller tablet. Dette betyder, at hvis dit produkt stadig er dækket af producentens 1-2 års garanti, vil garantien ikke bortfalde ved reparation hos os. Vi tilbyder 2 års garanti på alle vores reparationer. Vores certificerede teknikere anvender kun originale reservedele i overensstemmelse med vores samarbejdspartneres strenge krav og forskrifter.

Eksperter i smartphone og tablet reparationer og service

  • Fejlfinding af telefoner og tablets
  • Tilbud på reparation efterfølgende
  • Reparation udført af autoriserede teknikere med brug af originale reservedele
  • Bevarelse af producentens garanti
  • 2 års garanti på alle reparationer hos Mentech
  • Kontakt med teknikere gennem hele forløbet

Samsung, Huawei, Motorola, Acer garanti reparationer

Er dit produkt inden for garantien, og hvis skaden er dækket heraf, er reparationen omkostningsfri for dig. Mentech er et autoriseret servicecenter, og vi kan derfor udføre reparationer på dine produkt både inden- og uden for garantien. Hos Mentech stilles altid 2 års garanti på alle reparationer, vi udfører uanset produkt, mærke og model.

Express service

Hvis du ikke har tid til at vente, tilbyder vi vores express service. Med express service bliver din fejlfinding prioriteret højest og kommer foran i køen. Vi finder fejlen inden for kun 2 timer, og hvis problemet kan løses med det samme, kan det gøres, mens du venter i eller nær butikken. 

Bemærk: For at vi kan udføre express fejlfinding, mens du venter, skal du indlevere din enhed senest kl. 15.00. 

Mentech er dedikeret til at levere hurtig og pålidelig service, så du kan få din enhed tilbage i funktion så hurtigt som muligt. Vi værdsætter din tid og bestræber os på at imødekomme dine behov effektivt.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.