Reparation af Asus Produkter

Reparation af Asus Produkter

Mentech samarbejder med Asus. Som samarbejdspartnere med Asus udfører vi kun autoriserede reparationer af dit Asus produkt.

Certificerede teknikere til autoriserede reparationer af Asus produkter

Hos Mentech har vi specialiseret os i reparation af Asus produkter. Vores teknikere er certificerede og følger alle Asus regler og forskrifter. Vi bruger derfor kun originale dele i vores reparationer.

Vi har mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner, hvilket betyder, at du får svar på din reparation inden for 24 timer – ofte samme dag.

Du er altid velkommen til at besøge vores butikker eller skrive en SMS til vores support. Svartid på SMS er som udgangspunkt inden for 2 timer.

Asus Garanti reparationer

Hvis dit Asus produkt stadig er omfattet af garantiperioden, og skaden er dækket af garantien, vil reparationen være uden omkostninger for dig. Mentech fungerer som et officielt Asus-servicecenter. Vi er i stand til at udføre reparationer på dit Asus produkt både inden for og uden for garantiperioden. Hos Mentech giver vi altid 2 års garanti på alle vores udførte reparationer, uanset produktets mærke og model.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.