Reparationer og Service

Vælg produkt

Fejlfinding priser

Opret din sag hjemmefra

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken. Hvis du ønsker at skrive din reparation ind nu så følg nedenstående link, og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Generel Prisliste  Priser
    
Fejlfinding smartphone, mobiltelefon, tablet 99,-
Fejlfinding bærbar (Mac) 399,-
Fejlfinding bærbar (PC mm.) 229,-
Fejlfinding stationær computer 299,-
Fejlfinding Airpods 199,-
Fejlfinding TV 399,-
Express service (spring køen over på fejlfinding) 199,-
Virus rens + nyt antivirus program. Fra 349,-
Væskeskade rensning mv. Fra 2799,-
Reparation af smadret/defekt skærm (alle mærker). Fra 999,-
Mangler der en tast eller flere på tastaturet? Fra 75,-
Reinstallering af Windows inkl. drivere og opdateringer 599,-
Installation af manglende drivere 199,-
Data recovery - red data fra evt. tabt eller slettet harddisk. Fra 799,-
Backup af data, evt fra computer, som ikke kan starte. Fra 749,-
Mentech - afhentning af enheder pr. kørt time 375,-

Autoriseret vs. originale dele

Hvorfor er en autoriseret serviceydelse vigtig?
Mange reparatører fortæller sine kunder, at de benytter originale dele, hvilket ikke er ensbetydende med en autoriseret reparation. Udbyderen samarbejder som oftest ikke med producenterne, og reparationen er derfor uautoriseret. Det kan få konsekvenser for kunden, produktets funktionalitet og garantien på produktet.

Kunden har ret til at vælge efter at være korrekt oplyst
Ved at bruge en uautoriseret udbyder, selvom vedkommende bruger originale dele, mister kunden sin garanti, og oftest ender med et produkt, som ikke virker optimalt. Det sker, fordi udbyderne ikke har adgang til bagvedliggende systemer. På eksempelvis en smartphone er det ofte face id, fingreraftryk og andre funktioner, som er defekte efter en reparation. Det er misvisende for kunderne, da de ikke kender sandheden og konsekvenserne bag en uautoriseret udbyder.

Pris og kvalitet hænger altid sammen. Hos Mentech har vi prissat vores services så minimal som overhovedet muligt for en autoriseret serviceydelse af elektronik. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og kundeservice. Derfor er vi også 100% ærlige om en reparation, kan betale sig, eller om en anden løsning vil være en bedre mulighed. På det grundlag startede vi vores bæredygtige elektronik shop Mentech ECO Store. Vores kunders tryghed gennem proceduren og med det færdige resultat betyder alt for os.