COVID-19: Vi har stadig åbent

iPhone Reparation

Reparation af iPhone skærm mens du venter

Vi bruger ægte Apple-reservedele til at udføre Apple-certificerede reparationer, som er godkendt af Apple, så du får din iPhone tilbage, og den virker, præcist som den skal.

Ved at få udskiftet din skærm hos en autoriseret reparatør bevarer du en eventuel garanti ved Apple, og du bevarer samtidig IP certificeringen (vandtæt/vandafvisning) på din iPhone.

Service mens du venter tilbydes for iPhone 6s og alle nyere modeller.

Se vores priser for skærmudskiftning og iPhone reparation her

Kontakt os, eller indlever din iPhone til reparation

Har du spørgsmål til skærmskift eller reparation af iPhone, kan du sende os en SMS på 7171 5050, eller ringe på 70 222 999. Du kan også sende os en email ved at klikke her

Du er også velkommen til at kigge forbi, du behøver ikke bestille tid.

Find nærmeste afdeling

Autoriseret iPhone Reparation

Mentech er som en af de få i Norden en Apple Premium Serviceudbyder, og vi kan derfor udføre reparationer på dit Apple produkt både uden- og inden for garantien.

Vores teknikere er uddannede af Apple, så du kan roligt overlade dine Apple-enheder til os. Vi bruger ægte Apple-reservedele til at udføre Apple-certificerede reparationer.

Kun Apple-certificerede reparationer er godkendt af Apple.

  Opret din sag hjemmefra

Viste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken.

Velkommen hos Mentech

Du er mere end velkommen til at kigge forbi, vi har altid kaffe på kanden, og byder alle velkommen i en af vores servicelokationer.

Find afdeling

Kontakt os

Du kan ringe til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontaker os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Send forspørgsel