#MentechNews

Mentech Danmark udvider hovedkontor i Glostrup

okt 27, 2023 | #MentechNews

Vi er utroligt glade for at fortælle, at vi nu udvider vores Mentech hovedkontor i Glostrup med hele 750 kvadratmeter. Der var fint besøg da Glostrups borgmester Kasper Damsgaard var med til at indvielse vores nye lokaler, hvor der blev snakket om, hvad Mentech gør for at nedbringe CO2 og, hvordan Glostrup kommune kan arbejde sammen med erhvervslivet i Glostrup.

Vi var meget glade over det fine besøg, hvor vi blandt andet også viste Glostrups borgmester Kasper Damsgaard rundt på vores lokation. Vi har nu 10 globale brandautoriseringer, og derfor har vi brug for endnu mere plads. Vi er derfor glade for at fortælle, at vores Mentech Glostrup lokation nu strækker sig over imponerende 3.650 kvadratmeter.

Vi takker Glostrups borgmester mange gange for at deltage ved denne specielle dag, som betyder utroligt meget for os. Hos Mentech er det meget vigtigt for os at være med til at reducere mængden af elektroniks affald som bliver produceret.

Det røde bånd blev officielt klippet over af Glostrups borgmester. Vi var glade for at kunne fejre denne særlige dag, og vi var glade for, at der var så mange der var med til at fejre denne nye store milepæl med os.

Relaterede indlæg