Referencer

Alka

Mentech har lige fra begyndelsen af samarbejdet udvist en enorm velvilje og fleksibilitet i arbejdet mod en fælles digital proces på reparation af beskadigede elektroniske produkter.

Holdningen hos Mentech er ikke til at tage fejl af;

    • kvaliteten af både reparationer og processer skal være helt i top
    • kundeservicen skal altid være i verdensklasse og altid i øjenhøjde med kunderne
    • ingen sager er for små eller for store
    • samarbejdspartneren skal altid opleve en så enkel og digital proces som muligt
    • og endelig skal alle informationer om kundeoplevelser, leveringstider, kvalitet m.m. altid være tilgængelige og online.

Vi kan hos Alka ikke andet end at være tilfredse med samarbejdet, og det samme er gældende hos vores kunder. De oplever altid en yderst professionel og hurtig service fra Mentechs personale, og disse oplevelser deler de også gerne.

B

Emil Ziyanak

Afdelingsleder, Alka

Hvidovre Kommune

Hvidovre Kommune skiftede til Mentech fordi vi var meget utilfredse med den tidligere service provider. F.eks blev aftaler og tidsfrister blev ikke altid overholdt samt brugerne fandt fejlmeldingsproceduren besværlig og omstændigt.

Overgangen fra kommunens tidligere service provider til Mentech har været nem og uden besvær. Brugerne (kommunens skoler og rådhuset.) har nu nemt ved at oprette sager online i portalen og aftaler, priser og deadlines overholdes altid. Det er nemt for brugerne at følge med i udviklingen i de enkelte sager undervejs i forløbet, og hvis der en sjælden gang opstår misforståelser ml. brugere og Mentech, går firmaet hele vejen for at stille kunden tilfreds.

Som kommunens ansvarlig på aftalen, har jeg adgang til at se alle kommunens sager hos Mentech på en nem og overskuelig måde. Jeg kan bla. se sags udvikling og priser for alle sager mv., men hvis jeg har ønske om et endnu større overblik, er jeg sikker på Mentech vil strække sig meget langt for at imødekomme mine ønsker.

B

Christian Sparre

It- og digitaliseringskonsulent, Hvidovre Kommune

Alm Brand

Opstart af samarbejdet med Mentech har været en fornøjelse og fuldstændig ukompliceret. Vi er blevet mødt af stor indsigt og fleksibilitet i processen, og en holdning til at have kundens behov konstant i fokus – både forsikringsselskabets og forsikringstagernes.

Det betyder, at vi i dag har en proces der til alles store tilfredshed, imødeser kundens behov om hurtighed og information samt skadebehandlernes behov for enkelhed og pålidelighed.

At vi løbende får positive tilkendegivelser fra vores kunder, bekræfter kun at Mentech er en eneståede samarbejdspartner, der til fulde løser vores behov på området.

B

Jesper Olsen & Tine Stabell-Jørgensen

Indkøbschef & Teamleder, Alm Brand

Scalepoint

Mentech er på mange punkter pioner inden for digitalisering og kommunikation til kunderne i forbindelse med en reparation.

Hvilket er i rød tråd med den måde vi tænker på i Scalepoint og allerede arbejder med vores kunder.

Mentech yder altid en professionel, hurtig og personlig service som vi har været glade for at benytte os af.

Det er vores indtryk og forhåbning at vi kommer til at bruge Mentech mange år fremover.

 

B

Tais Johansen

Category Manager, Scalepoint

Gribskov Kommune

Hurtig og professionel behandling! Vi er en skole som har iPads 1:1 og der er derfor nogle uheld – typisk med smadrede skærme.

En elev skal hver dag bruge sin iPad som et læringsredskab og vi kan derfor ikke undvære iPad’en – det sørger Mentech for vi undgår! Vi har på skolen tidligere haft flere forskellige reparatører i årenes løb, men siden skiftet til Mentech har der ikke været slinger i valsen.

Fair priser, afhentning og levering, samt en kort behandlingstid. Når skaden er sket oprettes sagen på Mentechs hjemmeside, iPad’en afhentet, repareres og leveres tilbage lynhurtigt.

Mentech er meget lydhør og strækker sig lige det ekstra for, at vi er tilfredse. Hvis der skulle opstå tvivl eller andet, er de nemme at få fat i og får styr på sagerne hurtigt! Kun tilfredshed herfra!

B

Rasmus Kamper

IT-vejleder, Bjørnehøjskolen, Gribskov Kommune

Lokal Forsikring

Vi har tidligere forsøgt os med andre leverandører til reparation af telefoner, tablets og andet elektronisk udstyr – uden den store succes. Det var tungt og kompliceret, hvilket ofte gav anledning til frustrationer hos vores kunder.

Som kundeejet selskab er det vigtigt for os, at kunden er i centrum i alt, vi foretager os. Vi ønsker at levere en hurtigt og smidig sagsbehandling, og lige netop dette har vi fået med vores samarbejde med Mentech.
Opstarten var nem og smidig. Sagsbehandlingen er hurtigt og effektiv. Og kommunikationen enkel og hurtigt. Det er nemt at få overblik over sagen og sagsbehandlingen ikke kun for os, men også for kunden.

Mentech har et helt fantastisk mindset i forhold til håndteringen af en kunde og det brænder igennem i alt, hvad de foretager sig. I Mentech har vi fundet en yderst kompetente og professionel samarbejdspartner, som vi glæder os til at udbygge samarbejdet med.

B

Mia Franke Saugsted

Administrationschef, Lokal Forsikring

Alm Brand Koncern IT

Mentech har fra starten af vores projekt omkring intern service optrådt positivt og professionelt.

Undervejs i samarbejdet har vi oplevet at der har været stor forståelse for Alm Brands behov. Både løbende justeringer og større ændringsforslag er blevet modtaget opmærksomt og konstruktivt, og implementeringen har været hurtig og brugervenlig. Mentech udviser en sjælden evne til at værdsætte konstante forbedringer.

Der har efterfølgende været mange brugere, der har været særdeles tilfredse med hastighed, kvalitet, og ikke mindst kommunikation fra Mentech ved brug af vores fælles løsning.

Vi tøver ikke med at bruge dem igen til lignende opgaver.

B

Kim Nyjem

Projektleder, Alm Brand Koncern IT

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Kontakt os - hør mere om hvad Mentech kan tilbyde jer!

Ring nu på 70 666 903 

4 + 13 =