reparation af Shark gaming

Reparation af Shark Gaming produkter

Mentech samarbejder med Shark Gaming og er autoriserede Shark Gaming reparatører. Dette betyder, at det kun er vores certificerede Shark Gaming teknikere, der reparerer produkterne. Mentech tilbyder forskellige virksomhedsløsninger, uanset hvilke Shark Gaming produkter jeres virksomhed opererer med.

Kontakt os her for at høre, hvordan vi netop kan hjælpe jer.

Vores teknikere er autoriserede og bruger kun originale dele. Vi er et autoriseret servicecenter for Shark Gaming.

Vores mange års erfaring i branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at I vil få svar på reparationen inden 24 timer – ofte allerede samme dag.

Bruttolønsordning

En bruttolønsordning fra Mentech kommer uden ekstra omkostninger for din virksomhed. Faktisk giver den din virksomhed mulighed for at reducere unødvendige udgifter. Ud over det brede udvalg af IT-udstyr, som dine ansatte frit kan vælge fra, kan din virksomhed også drage fordel af administrative besparelser. Ved at delegere dagligdagens almindelige IT-udfordringer til Mentech, frigør I også værdifuld tid for jeres interne IT-afdeling. Dette giver mulighed for at fokusere på andre presserende opgaver. Lær mere her.

 

Shark Gaming garanti reparationer

Hvis Shark Gaming-produktet er inden for garantien, og skaden er dækket, er reparationen gratis. Mentech er et autoriseret Shark Gaming servicecenter, og vi kan derfor udføre reparationer på alle Shark Gaming-produkter både inden for og uden for garantien.

Opret sagen inden ankomst, og spar tid!

I kan skrive en sag ind inden ankomst. Det sparer jeres virksomhed tid, og en af jeres medarbejdere kan blot indlevere enheden ved disken. Følg nedenstående link og i løbet af få minutter vil I være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.