#MentechNews

Mentech bliver autoriseret Gorenje Group Nordic A/S partner

mar 7, 2024 | #MentechNews

Vi har indgået et samarbejde med Gorenje Group Nordic A/S, med brands som ASKO, Gorenje og Hisense, hvilket har givet os autorisation til at reparationer på Gorenjes omfattende produktportefølje. Dette samarbejde åbner nye døre for os til at assistere endnu flere kunder, hvilket vi ser enormt meget frem til.

Vores ry for ekstraordinær kundeservice og dedikation til at forlænge elektronikprodukters levetid er velkendt, og med Gorenje Group Nordic A/S tillid kan vi nu udvide vores mission. Gorenje, anerkendt for sit bidrag til europæisk husholdningsteknologi, har altid været synonymt med innovation og komfort. Fra ovne og køleskabe til opvaskemaskiner og kaffemaskiner er Gorenje forpligtet til at gøre hverdagen nemmere og mere behagelig.

Det nye samarbejde med Gorenje Group Nordic A/S er en milepæl for os, og vi er stolte over at kunne bidrage endnu mere til en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Vi er taknemmelige for Gorenje Group Nordic A/S’ tillid til os og ser med frem mod de muligheder og udfordringer, der ligger forude.

Vi takker Gorenje Group Nordic A/S for denne unikke chance. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden kommer til at bringe.

Relaterede indlæg