#MentechNews

Oplev vores nye partnerskab med Panasonic Centers

apr 2, 2024 | #MentechNews

Vi er glade for at kunne meddele, at det nu er blevet endnu nemmere end tidligere at få din elektroniske enhed repareret hos os. Dette skyldes, at vi har indgået et samarbejde med 5 Panasonic Center i Danmark. Samarbejdet indebærer, at de nu fungerer som officielt certificerede Mentech drop-in lokationer.

Med denne nye aftale er reparation af elektroniske enheder af højeste kvalitet blevet langt mere tilgængelig for mange flere kunder over hele landet. Vores kunder opretter deres sag hjemmefra og derefter afleverer de deres enheder hos Panasonic Center, som sørger for at sende dem videre til os. Herefter tager vi os af reparationen og holder vores kunder informeret om processen med vores 2-vejs-kommunikationssystem. Når enheden er repareret, sender vi den tilbage til det pågældende Panasonic Center, og kunderne får besked om, at de kan afhente deres enhed.

Vi har nu gjort det endnu nemmere for vores mange kunder at få reparere deres elektroniske enheder. Nu kan de nemt og hurtigt finde det Panasonic Center der er nær dem, hvis de ikke bor i nærheden af en Mentech og indlevere deres enheder tæt på deres hjem. Vores kunder kan indsende alt fra smartphones til robot støvsugere.

Vi glæder os til at se hvad dette spændende nye koncept kommer til at bringe os i fremtiden og vi er utroligt glade for, at vi kan samarbejde med Panasonic Center i Danmark.

Find dit nærmeste drop-in spot her:

Relaterede indlæg