#MentechNews

Mentech ECO vinder reparationsprisen 2023

okt 23, 2023 | #MentechNews

Mentech ECO vandt årets Reparationspris, som blev uddelt af Repair Cafe Danmark. Vi har modtaget denne imponerende pris for vores omfattende arbejde med at forlænge levetiden for forbrugerelektronik gennem reparationer og dermed reducere mængden af elektronikaffald betydeligt.

Vores administrerende direktør, Charlotte Mensing, deltog i prisoverrækkelsen den 21. oktober på Byens Hus i Hellerup. Vi er utroligt stolte og taknemmelige for at blive anerkendt af Repair Cafe Danmark. Reparationsprisen blev tildelt til en virksomhed, enkeltperson eller en organisation, der har gjort noget ekstraordinært for at fremme reparation i stedet for blot at smide væk. Vi er glade for at have modtaget denne pris blandt de tyve nominerede til Reparationsprisen 2023.

Vores virksomhedsstrategi bygger på at forlænge levetiden for elektroniske produkter. Hos os er grundtanken, at elektronikken får et nyt liv i stedet for at ende i skraldespanden. Mange virksomheder benytter vores tjenester til at håndtere deres elektronikaffald på miljøvenlig vis. Derfor giver vi nyt liv til de elektronikprodukter, der kan repareres. Hvis et produkt kan reddes, bliver det solgt videre i vores Mentech ECO-butikker, hvor vi bidrager til at fremme cirkulær økonomi.

Repair Cafe Danmark blev etableret i Danmark i 2013 med det formål at reducere affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og interesse for grøn omstilling. Hos Mentech deler vi de samme værdier, og vi er derfor yderst stolte over at have modtaget denne fornemme pris. Både Mentech og Repair Cafe Danmark arbejder på at fremme den grønne omstilling gennem vores arbejde. Vi takker Repair Cafe for at tildele os årets Reparationspris.

Relaterede indlæg