FORSIKRINGSREPARATIONER

Specialister i forsikringsskader

Mentech har udviklet et skræddersyet system til forsikringsselskaber. Det skaber overblik og indblik i sagerne mellem forsikringskunder og Mentech. Systemet er et værktøj, som giver overblik over kunder, reparationer, rapporter, bæredygtighedsrapporter, kommunikation mm. Det gør det nemt og overskueligt at navigere og overdrage kunder mellem forsikringsselskab og Mentech som reparatør. Systemet er en del af pakken, som I får med som forsikringselskab, ved at samarbejde med Mentech. 

 

Vi er specialister

Vi er specialister i at reparere alle former for elektronikskader. Vi arbejder landsdækkende og håndterer alt forbrugerelektronik og hvidevarer.

Vores reparationssystem samarbejder med alle andre typer skadesystemer som WebInterface, ScalePoint, TIA, Upptec og Guidewire mv.

Mentech som samarbejdspartner?

Repræsenterer I et forsikringsselskab, og ønsker at vide mere? Så tag fat i vores forsikringsteamsansvarlige på telefon: +45 89 93 78 75.

Mentech vægter et trygt og effektivt samarbejde med forsikringsselskaber højt. Vi samarbejder tæt med skadebehandlere, skadeledere og indkøbschefer for at få et kvalificeret samarbejde til at fungere hele processen igennem.

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Kontakt os - hør mere om hvad Mentech kan tilbyde jer!

Ring nu på 70 666 903 

15 + 12 =