PARTNER PORTAL

Partner Portal

Mentech har udviklet en digital platform “Partner Portal”, som kan samle jeres virksomheds overblik og effektivitet ét sted.

Vi har til erhverv, offentlige instanser og forsikringsselskaber udviklet en tilpasset partner portal til det enkelte erhverv. I vores skræddersyet Partner Portal kan I styre alle servicesager og følge dem.

Administrerer følgende i vores partner portal:

Platformen er unik på markedet, og hjælper til at effektivisere alle processer som:

For offentlige instanser er Mentech også i stand til at håndtere SKI-aftaler.

Kontakt os nu for at høre nærmere, hvordan vi kan hjælpe med at give jeres virksomhed overblik og større effektivitet. 

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger som udvidelse på vores digitale platform.
Læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

Få den bedste service

Hos Mentech er autoriseret kvalitetsarbejde, god service og bæredygtighed i højsædet. Som kunde eller erhvervspartner ved Mentech får I tilknyttet en fast kontaktperson, som vil sætte sig ind i jeres forretning og behov.

Vores mange års erfaring i branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at I får svar på en reparation inden for 24 timer - oftest samme dag. Vi har uddannede, certificerede teknikere med mange års erfaring, som er autoriserede inden for de store brands Mentech samarbejder med som Apple, Samsung, Huawei, Acer mm.

På vores IT værksted har vi alt hightech udstyr, der skal til for at udføre alle slags reparationer - lige fra ultralydsrensning af væskeskader til punkt 0 lodning og microsvejsning.

Vi lagerfører flere tusinde reservedele, hvilket betyder hurtig reparation til konkurrencedygtige priser.

Bevar garantien

Hos Mentech er din garanti sikret. Som et autoriseret servicecenter yder vi garanti på alle vores reparationer, hvilket sikrer dig kvalitetsservice. I samarbejde med førende globale mærker opretholder vi producentstandarder, og sikrer at din garanti forbliver intakt. Stol på os for pålidelig service og garanti til beskyttelse af din elektronik.

Vi afhenter og leverer på adressen

Ved en samarbejdsaftale med Mentech stiller vi ekstra transportservice til rådighed. I vores egen transportafdeling er chaufførerne klar 37 timer om ugen til at varetage og fragte jeres sager.

Mentechs chauffører bestræber sig på en lynhurtig fragthåndtering, for at I ikke skal undvære jeres enheder længere tid end højst nødvendigt.

Med vores digitale løsninger styrer I selv, hvordan jeres logistik skal fungere. Om I ønsker afhentning næste dag eller personlig indlevering i vores nærmeste servicecenter. Vi kan tilpasse løsningen præcist efter jeres behov.

Én partner til alt jeres forbrugerelektronik

I stedet for at skulle anvende flere forskellige partnere til at servicere jeres IT udstyr, har Mentech samlet alle services ét sted. Det mindsker administrations tid og omkostninger. Hos Mentech servicerer og reparerer vi alt forbrugerelektronik herunder også hvidevarer.

Vi er de eneste på det danske marked, som håndterer alt forbrugerelektronik. Vi fungerer som et komplet online- og outsourcet værksted for vores kunder. Hele konceptet er tilmed samlet på én online Partner Portal - Mentechs egen.

I Mentechs Partner Portal får I samlet hele overblikket: processen, bestilling af pickup, godkendelse af tilbud, budget, opfølgning og meget mere.

Kontakt os for mere information. Få overblikket med Mentech Partner Portal implementeret i jeres virksomhed og hverdag - spar tid og omkostninger nu.

Kontakt os - hør mere om hvad Mentech kan tilbyde jer!

Ring nu på 70 666 903 

13 + 2 =