ECO SOLUTION

ECO Solution

Mentechs ECO Solution er en løsning, hvor vi hjælper jer, som virksomhed, af med jeres gamle elektronik på den rette og bæredygtige måde. Hvis elektronikken stadig har en værdi, får den et nyt liv gennem os. Derudover giver vi et beløb for værdien af det indleverede produkt. Det beløb kan I med fordel bruge i vores Mentech Eco butik, hvor I kan købe genskabt, fuldt funktionelt og bæredygtigt elektronik til ekstreme skarpe priser. 

Mentech hjælper med forsvarlig, miljøvenlig afskaffelse af gammelt IT skrot. Vi kan også sørge for at rydde data fra jeres telefoner, tablets, computere, m.m. under rette forhold og procedure. 

Det bør ikke være besværligt at vælge den miljøvenlige vej. Mentech vil gøre alt, hvad vi kan for at gøre den miljøvenlige mulighed attraktiv inden for teknologiens verden.

GDPR regler

Alle data og informationer behandles og håndteres inden for GDPR retningslinjer.

I Mentech er vi ajour omkring vigtigheden at data forbliver fortrolige. Derfor kan vi garantere, at ved rydning af data behandler vi jeres enheder med komplet fortrolig håndtering.

Har I rekvireret Mentech til rydning af jeres data, bliver hver eneste enhed undersøgt før og efter rydning. Dette sikrer, at der ingen spor af data er tilbage, når ordren er færdig.

Sikkerhed

Kørsel i forbindelse med ECO solution foregår med vores egne GPS trackede- og sikrede biler, som udelukkende bliver betjent af vores certificerede sikkerhedstransport chauffører.

Derudover bruger vi strips til at forsegle kasserne med, når vi behandler følsomme data for vores partnere. Hvis det ønskes at øge sikkerheden yderligere, har vi mulighed for at anvende strips markeret med et engangs serienummer, som knyttes kassen og sagen. 

Vi kan derfor være 100% sikre på at ingen følsomme data, havner i de forkerte hænder, og I trygt kan overlade ansvaret til os med god samvittighed.

ECO Prisliste
Mentech ECO 1: Fast kilopris for opsamling/ansvarlig afskaffelse af IT skrot. 4 kr. pr. kg
Mentech ECO 2: Fast kilopris for opsamling/ansvarlig afskaffelse af IT skrot. inkl. alle enheder gennemcheckes for data. 8 kr. pr. kg
Mentech ECO Drive: Sikret afhentning tur/retur 300 kr.
Mentech ECO Wipe: Alt data på enheden slettes, efterfulgt af destruktion af enheden. 65 kr. pr. enhed / 35 kr. pr. mindre enhed
Priser er ex. moms

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger som udvidelse på vores digitale platform.
Læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Kontakt os - hør mere om hvad Mentech kan tilbyde jer!

Ring nu på 70 666 903 

11 + 1 =