ASSET MANAGEMENT SYSTEM

Asset Management System (AMS)

AMS kan tilkøbes i vores partner portal, hvilket giver dig et konkret overblik over alt jeres virksomheds interne IT såsom telefoner, tablets, laptops, stationære computere mm.

Funktioner i vores AMS system:

Dette sikrer en lynhurtigt håndtering, da vi har alle oplysninger, for at håndtere jeres sag.

Import af en CSV-fil er muligt til både enheder og brugere for hurtigt at få jeres virksomhed i gang med vores AMS løsning. AMS giver dig et overskueligt og brugervenligt system, uden at gå ned på funktionalitet.

Enhed til service

Det har aldrig været nemmere at bestille service på dit elektronik.

Bestil service ved kun ét klik med AMS. Vi har udviklet en funktion “Quick Repair”, som kan udføres på dit elektronik. Det vil sige, at der er mulighed for at rekvirere en ordre samt få afhentet jeres elektronik af vores chauffør med blot ét klik.

Som en udvidelse til AMS er der mulighed for at personliggøre hver enkelt enhed til hver enkelt medarbejder. Det betyder, at der kan tilpasses muligheder og funktioner, som f.eks. særlige adgange, apps e.l. til brugeren. Hvis en medarbejders enhed (telefon, tablet, computer e.l.) bliver defekt, er der mulighed for at levere den til reparation i Mentech. I stedet for at vente på reparationen udlånes medarbejderen en funktionel tilsvarende enhed i bytte med samme opsætninger og indstillinger. På den måde har I som virksomhed ikke unødvendige ventetider på reparationer af jeres elektronik.  

Denne funktion kalder vi at “quick swappe” brugerens enhed. En funktion i systemet flytter data fra den defekte enhed over på en klar, funktionel enhed, og samtidigt bestilles service på den defekte enhed. Funktionen er tilegnet brugere, som ikke har mulighed for at vente på en reparation. På denne måde, kan der fortsættes med det samme. Mentech afhenter det defekte elektronik og leverer retur til en ny cyklus.

Transportering

Når du handler med Mentech, har du flere muligheder for at indlevere dit defekte elektronik:

• Indlevere personligt i din nærmeste Mentech butik (husk evt. pdf)
• Sende din enhed med posten (husk pdf)
• Få afhentet din enhed af Mentech (husk pdf)

Vi har et stort fokus på at yde den bedste kundeservice til vores kunder som overhovedet muligt. Det samme gælder vores service og håndtering af vores kunders ejendele. Vi behandler både hardware og software med respekt og efter kontrollerede regler og procedure. Det sikrer at du som kunde, kan altid føle dig tryg og i de bedste hænder her hos Mentech. Kom ind eller kontakt os og lad os hjælpe dig videre med din elektronik.  

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger som udvidelse på vores digitale platform.
Læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Så meget mere

Vores mange forskellige systemer rummer et utal af effektive funktioner, derfor fremviser vi hellere end gerne vores løsninger. Har I lyst til at høre og se mere om, hvad AMS eller nogen af de andre systemer kan? Kontakt os gerne, og få en detaljeret gennemgang af, hvilken løsning, der matcher jeres virksomheds behov.

Kontakt os - hør mere om hvad Mentech kan tilbyde jer!

Ring nu på 70 666 903 

11 + 7 =