Biodiversitet

Grøn handling for en bæredygtig fremtid

!

Hvordan bidrager Mentech til biodiversitet?

 

“Det har aldrig været nemmere at gøre en grøn forskel som virksomhed. Vi gør det sammen i fællesskab. Vi sørger for, at din virksomhed nemmere kan støtte op om missionen om at redde biodiversiteten med Mentech ECO Solution. Her tilbyder vi services, hvor jeres elektronik bliver genanvendt og forsvarligt smidt ud.”

Grow Trees Network

Growing Trees Network planter træer i lande såsom Danmark, Ghana og Ecuador. Her kommer Mentech ind i billedet. Vi sender brugte computere og andet IT-udstyr til Growing Trees Network teamet i Ecuador, hvor de til formål kan bruge udstyret ifm. deres arbejde. På den måde sørger vi for:

  1. At genanvende elektronik til organisationer med bæredygtige projekter
  2. At sikre biodiversitetens velvære i samarbejde med Growing Trees Network
  3. At vi lever op til FN’s 12. verdensmål om ansvarligt forbrug og produktion for eksisterende ressourcer f.eks. indenfor elektronik

Vi kan altid gøre mere. Derfor bestræber vi os fortsat med at finde flere samarbejdspartnere, der forstår relevansen af bæredygtighed og deler samme vision som os. Netop at bidrage til en grøn fremtid.

Samarbejde for en grøn fremtid!

 

“Det har aldrig været nemmere at gøre en grøn forskel som virksomhed. Vi gør det sammen i fællesskab. Vi sørger for, at din virksomhed nemmere kan støtte op om missionen om at redde biodiversiteten med Mentech ECO Solution. Her tilbyder vi services, hvor jeres elektronik bliver genanvendt og forsvarligt smidt ud.”

Donation af fornyede computere og smartphones

Som et autoriseret og specialiseret IT-reparationsværksted er vi meget opmærksomme på vigtigheden af at tage ansvar for vores omgivelser. Vi ser et storforbrug af elektronik, og vi stræber efter at gøre dette mere bæredygtigt og ligeledes fordelagtigt for både kunder og planeten. Samtidig er vi klar over, at ved at samarbejde på tværs af landegrænser, kan vi opnå endnu mere. Det er en af grundene til, at vi støtter Growing Trees Network Foundation. Helt konkret i Amazonas.

Derfor har vi doneret computere, mobiltelefoner og tilhørende panserglas til landsbybeboerne i Chinimp Tuna, Arútam og Musap i Ecuador. 

Medarbejdere tilknyttet projektet har også fået tildelt bæredygtigt reparerede computere og telefoner, som de kan bruge i forbindelse med plantningen af træer i Amazonas-junglen. En supplerende gave i form af en Mentech-t-shirt, er vi fortalt at børnene virkelig værdsatte. Herudover vil vi gerne takke Growing Trees Network Foundation for samarbejdet og udtrykke en ydmyg tak til børnene fra os.

Vi er stolte af, at vi hos Mentech A/S har tilsluttet os FN´s Global Compact og Global Compact Network Denmark, som for nylig lancerede verdens største Corporate Sustainability initiativ, og det største danske netværk for grønne virksomheder.

Ansvarlighed og bæredygtig udvikling
Vi ser frem til at støtte netværkets målsætninger og hjælpe med at sætte standarden for ansvarlighed og bæredygtig udvikling i den private sektor.
Som en del af Global Compact, forpligter vi os til at efterleve Global Compact´s 10 principper inden for menneskerettigheder, arbejdsrettigheder, miljø og anti-korruption, såvel som at tilslutte sig FN´s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Produktark

Det bør ikke være besværligt at vælge den miljøvenlige vej, og vi i Mentech vil gøre alt hvad vi kan, for at gøre den miljøvenlige mulighed attraktiv!