Skærmudskiftning

Skærmudskiftning på alle enheder

Hos Mentech skifter vi skærme på alt forbrugerelektronik på markedet. Med et IT serviceværksted på over 5000 kvm har vi altid de fleste modellers skærme på lager. Vi kan derfor montere en skærm, så I som udgangspunkt har jeres enhed igen allerede inden for 2 timer.

Har en eller flere af jeres enheder i virksomheden brug for et skærmskift, så lad Mentech håndtere det. Hos Mentech er vores teknikere autoriseret, så I kan altid være sikre på at jeres skærmskift er korrekt.

Ring ind til vores B2B support for at høre, hvad vi lige præcis kan gøre for jeres virksomhed. I finder nummeret her.

Hos Mentech bruger vi panserglas fra Panzerglas. I kan kontakte vores B2B support her, for at høre mere om monteringen af panserglas.

Da Mentech er en del af et større importnetværk, kan vi altid levere til Danmarks bedste priser. Vores services er prissat ud fra de omkostninger, der er ved at være autoriserede udbydere for verdens førende brands. Mentech sætter en ære i at levere kundeservice på højt niveau, vi anvender kun kvalitetsprodukter og autoriserede dele fra vores samarbejdspartnere.

Kontakt vores B2B support her for at høre mere om priser og hør, hvilke muligheder der ville være bedst for jeres virksomhed.

Bruttolønsordning

Hos Mentech tilbyder vi også skræddersyede bruttolønsordninger til vores erhvervskunder. Lad derfor dine medarbejdere vælge de enheder, de foretrækker. Det giver gladere og mere produktive medarbejdere.

Se vores bruttolønsordninger her eller ring til vores B2B kundeservice her.

Garanti reparationer

Mentech er autoriseret serviceudbyder for Samsung, Huawei, Motorola, Asus, Lenovo og Acer. Vi kan derfor udføre reparationer på produktet inden for garantien. Vi stiller altid 2 års garanti på alle vores reparationer. 

Opret sagen inden ankomst, og spar tid!

I kan skrive en sag ind inden ankomst. Det sparer jeres virksomhed tid, og en af jeres medarbejdere kan blot indlevere enheden ved disken. Følg nedenstående link og i løbet af få minutter vil I være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.