Fjernelse af vira og spyware

Fjernelse af vira og spyware

Mentech kan hjælpe jeres virksomhed med at fjerne virus og spyware på jeres elektronik. Vi ved at det er vigtigt for jeres virksomheds drift, at have så lidt nede- og spildtid, som overhovedet muligt. Derfor hjælper vores dygtige og certificerede teknikere jer hurtigt videre. Vi gennemtjekker jeres elektronik, fjerner alt det dårlige og installerer et effektivt antivirusprogram, som beskytter jeres IT fremadrettet. 

Kontakt vores B2B support for at høre om, hvilke service vi tilbyder jeres virksomhed. I kan også oprette jeres sag online, så kigger vi på det. I opretter en sag online her

Express Reparation

Hvis I ikke har tid til at vente, tilbyder vi vores express service. Med express service bliver din reparation prioriteret højest og kommer foran i køen.

Bemærk: For at vi kan udføre express service, mens du venter, skal I indlevere din enhed senest kl. 15.00.

Mentech er dedikeret til at levere hurtig og pålidelig service, så du kan få din enhed tilbage i funktion så hurtigt som muligt. Vi værdsætter din tid og bestræber os på at imødekomme dine behov effektivt.

Opret sagen inden ankomst, og spar tid!

I kan skrive en sag ind inden ankomst. Det sparer jeres virksomhed tid, og en af jeres medarbejdere kan blot indlevere enheden ved disken. Følg nedenstående link og i løbet af få minutter vil I være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.