Reparation af OKAI Produkter

Reparation af OKAI Produkter

Vi er de eneste serviceudbydere for OKAI i hele Skandinavien. Her hos os kan I få jeres OKAI-produkter, såsom el-cykler og el-løbehjul, serviceret og repareret. Vores team af autoriserede teknikere kan håndtere reparationer både inden for og uden for garantiperioden. 

  • Mentech er en officiel OKAI-reparatør og bruger udelukkende originale reservedele.
  • Vi tilbyder garanterede reparationer for at sikre, at din OKAI-garanti forbliver intakt.
  • Hvis dit produkt er dækket af garantien, er reparationen uden omkostninger. 

Hvis du ønsker at få mere information om priser, er du velkommen til at kontakte os her. Vi svarer typisk på SMS inden for 2 timer. 

Hos Mentech er vi altid klar til at levere nogle af markedets bedste udstyr, så vi kan udføre de bedst mulige reparationer og serviceydelser. Vi arbejder målrettet på at have de mest vitale reservedele på lager, så vi kan servicere dig så hurtigt som muligt.

OKAI Garanti reparationer

Hvis dit OKAI produkt fortsat er dækket af garantien, og skaden er omfattet af denne, vil reparationen være helt omkostningsfri for dig. Mentech er udpeget som et officielt servicecenter af OKAI, og vi er i stand til at udføre reparationer på dine OKAI enheder både inden for og uden for garantiperioden. Vi garanterer altid 2 års garanti på alle vores reparationer, uanset hvilket produkt, mærke eller model det drejer sig om.

Opret din sag hjemmefra

Spring køen over!

Vidste du at du kan skrive din sag ind, før du kommer og springe køen over? Det sparer dig tid, og du kan blot indlevere din enhed ved disken, eller sende den ind med posten. Følg nedenstående link og du vil i løbet af få minutter være et skridt tættere på et funktionelt produkt.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.