#MentechNews

Mentech Danmark får autorisation i mærket Ecovacs

nov 2, 2023 | #MentechNews

Mentech Danmark har fra den 1/11 indgået et nyt samarbejde med det kinesiske mærke Ecovacs, som er kendt for deres robotteknologi. Ecovacs er storproducent af blandt andet robotstøvsugere, luftrensende robotter og robot græsslåmaskiner.

Vi er glade for den nye autorisering og vi ser frem til, hvad dette samarbejde med Ecovacs kommer til at bringe i fremtiden.  Vi hos Mentech er altid glade for at tilføje endnu et mærke til vores store grønne Mentech-familie. Hos Mentech fokuserer vi altid på at forlænge levetiden på elektronik og vi er derfor glade for, at vi kan være med til at gøre det sammen med Ecovacs.  Hos Mentech Danmark kommer vores dygtige certificerede teknikere til, at reparere Ecovacs produkter både inden for og udenfor garantiperioden.

Ecovacs startede som en visionær startup for 25 år siden og er sidenhen vokset sig til en global virksomhed. Ifølge Ecovacs er deres robotter meget mere end simple husholdningsapparater, de er ifølge Ecovacs med til at gøre livet lettere, smartere og mere effektivt.

Vi er utroligt glade for dette nye partnerskab mellem os og Ecovacs. Vi takker mange gange for denne nye mulighed og for den store tillid.

Relaterede indlæg