#MentechNews

Nyt udvidet Lenovo samarbejde

jan 10, 2024 | #MentechNews

Mentech Danmark og Lenovo har udvidet deres allerede store samarbejde. Det betyder, at de nu kan udføre autoriserede reparationer for både erhvervs- og private kunder landet over.  Det er en stor ny aftale, som vi er meget glade for at kunne viderebringe vores mange kunder.

Med denne nye udvidede aftale kan vi også fortælle, at vi nu også kan reparere meget mere end blot Lenovo-THINK serien.  Vi kan nu udføre service på Lenovos ideaPads/Yoga, deres X-serie, deres gamer PC-er og meget andet.

Lenovo, en storproducent inden for computerproduktion, er kendt for sin imponerende produktportefølje, der spænder fra gamer-computere til ideaPads og stationære computere. Siden 1984 har virksomheden, med base i Beijing, Kina, forfulgt visionen om at skabe en bedre verden gennem teknologisk innovation.

Deres innovative design har ført til banebrydende produkter som deres 2-i-1 bærbare computere. Mentech Danmark, udtrykker dyb taknemlighed for det enestående samarbejde med Lenovo. Den grønne IT-virksomhed er taknemlige for den udvidede autorisation og ser frem til at fortsætte deres fælles bidrag til bæredygtig teknologi.

Vi glæder os utroligt meget til, at hjælpe mange flere kunder. Vi takker Lenovo mange gange for deres tillid til Mentech. Vi ser frem til, hvad dette samarbejde kommer til at bringe fremtiden.

Relaterede indlæg