#MentechNews

Mentechs CEO deltog i stort interview

jan 12, 2024 | #MentechNews

Tilbage i december deltog vores CEO, Charlotte Mensing, i et stort interview med Sjællandske Mediers erhvervsblad. Her blev hun interviewet som en af de fire virksomhedscases, der skulle tale om enten AI eller grøn omstilling, især med fokus på kravene til fremtidens medarbejdere. Her fortalte Charlotte, at vi hos Mentech mener, at det er vigtigt at reparere elektronik, og at det faktisk bør være det første valg. Hos Mentech er det vigtigt for os, at vi hele tiden forsøger at forlænge levetiden på elektronik, og det gør vi som sagt ved at reparere den elektronik, der kommer forbi vores serviceværksteder.

Charlotte Mensing blev også spurgt ind til, hvad det helt konkret er, vi arbejder med her hos Mentech. Hun nævnte blandt andet, at vi vandt Reparationsprisen 2023, som blev uddelt af Repair Cafe Danmark. Hun fortalte også om en af vores kendte services, nemlig vores “Mentech Lab,” som er stedet, hvor vi udvikler metoder til rensning af væskeskader på elektronik ved hjælp af ultralyd.

Charlotte nævnte også vores Mentech Academy, som er noget, vi tilbyder skoleklasser. Her kan vi undervise i bæredygtighed og reparationskultur. Under interviewet kunne vores CEO også fortælle om nogle spændende ting, der sker i Mentech. Hun løftede sløret for vores nye CO2-rapporteringssystem. Det er et system, som vil hjælpe mange af vores fantastiske Mentech-kunder. Vores Mentech CEO udtalte også, at Mentech er et sted, hvor hver eneste medarbejder er med til at bidrage til at skabe en bæredygtig fremtid.

Relaterede indlæg