#MentechNews

Mentech Sverige er Apple autoriseret

nov 29, 2023 | #MentechNews

Mentech Sverige er med stolthed Apple autoriseret, og denne autorisation er noget, vi har haft fornøjelsen af i en længere periode. Siden september måned har vores teknikere, der håndterer reparationen af Apple-produkter, været fuldt certificerede, hvilket er en afgørende faktor for os hos Mentech. Vi ønsker nu at dele denne vigtige nyhed med jer alle.

Denne autorisation bærer med sig en garanti for vores kunder, da det betyder, at alle reparationer udført af Mentech Sverige opfylder og overgår Apples strenge standarder.

Vores teknikere anvender udelukkende godkendt værktøj fra Apple, hvilket yderligere styrker tilliden til, at vores kunder trygt kan stole på, at deres værdifulde produkter er i sikre hænder hos os.

Vi er stolte af det langvarige og givende samarbejde, som vi har opretholdt med Apple, og dette understreger vores forpligtelse til at levere den højeste kvalitet inden for service og reparation. Hos Mentech kan vi nu stolt sige, at vi er autoriseret på alle vores Mentech lokationer.

Relaterede indlæg