#MentechNews

Vi tilbyder bruttolønsordninger

maj 31, 2023 | #MentechNews

Vi er sammen med vores partnere henrykte over at kunne annoncere lanceringen af vores medarbejdercentrerede bruttolønsordninger. Disse ordninger giver medarbejderne mulighed for at vælge og købe deres foretrukne IT-udstyr gennem deres bruttoløn, hvilket resulterer i betydelige besparelser og en personlig digital oplevelse. Med skræddersyede muligheder og et bredt udvalg af høj kvalitet IT-udstyr kan medarbejderne arbejde mere effektivt og komfortabelt. En bemærkelsesværdig funktion ved bruttolønsordninger er de betydelige besparelser, de tilbyder, idet medarbejderne nyder betydelige reduktioner i omkostningerne ved deres valgte produkter, ofte op til halvdelen af detailprisen. Denne betydelige rabat gør det muligt for medarbejderne at få adgang til den nyeste teknologi uden at belaste deres personlige økonomi. Derudover sikrer Mentech og dets partnere en problemfri proces både for arbejdsgivere og medarbejdere. Gennem en intuitiv online portal kan medarbejderne gennemse og vælge deres foretrukne IT-udstyr, og Mentech og dets partnere sørger for bestilling og levering til virksomhedens lokaler. Der tilbydes også supporttjenester såsom returnering, forsikring, udvidede garantier og autoriserede reparationer.

Mentechs bruttolønsordninger kan tilpasses for at imødekomme hver virksomheds og medarbejders unikke behov og præferencer. Uanset om det er gennem den traditionelle bruttolønsordning eller Employee Mobility Solution (EMS), hvor virksomheden bevarer ejerskabet over udstyret med mulighed for at overføre det til andre medarbejdere eller Mentech, pålægger implementeringen ikke ekstra omkostninger for arbejdsgiverne. For mere information om Mentechs bruttolønsordninger og hvordan de kan gavne din virksomhed og medarbejdere, klik venligst her

Relaterede indlæg