#MentechNews

Hvorfor lige Lenovo Think-serien?

maj 10, 2023 | #MentechNews

Elektronik fylder mere og mere i vores hverdag, og det samme gør sig gældende for virksomheder og organisationer. Det er derfor afgørende at have en pålidelig serviceudbyder, der kan sikre, at de elektroniske enheder fungerer optimalt.

Vi fik tilbage i marts autoriseringen i Lenovo Think-serien, som er en af de mest populære mærker blandt virksomheder. Det betyder, at Mentech kan yde korrekt og autoriseret service på Lenovo Think-serien f.eks. reparationer.

Men det handler ikke kun om at yde service på Lenovo Think-seriens produkter. For Mentech er det også en måde at bidrage til en mere bæredygtig fremtid i hele erhvervslivet. Virksomheder og organisationer kan være med til at skabe en mere bæredygtig tilgang til elektronik ved at vælge en serviceudbyder med fokus på bæredygtighed.
Mentech har allerede gjort en stor forskel for deres kunder og miljøet med mere end 100.000 reparationer om året og med mange tusindvis af kunder i hele Norden.

Hvis du eller din virksomhed benytter Lenovo Think-serien, kan du nu vælge Mentech som din serviceudbyder og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Kontakt Mentech for mere information.

Relaterede indlæg