#MentechNews

Gør verdensmål til hverdagsmål

apr 24, 2023 | #MentechNews

Målsætninger er essentielle for fremgang og udvikling. Uden mål er der ingen retning eller fokus, og det kan være svært at opnå de resultater, vi ønsker. Hos Mentech tror vi på at sætte ambitiøse mål, der tager hensyn til vores samfund og planet. Vi har derfor forpligtet os til at støtte FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.
Et af vores mål er at gøre genanvendelse af elektronik til en selvfølge. Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder at tage ansvar for deres egen miljøpåvirkning. Derfor har vi tilknyttet os tre af FN’s Verdensmål: Bæredygtig energi, Ansvarligt forbrug og produktion og Klimaindsats.

Vi har opnået 100% grøn energi på alle vores servicelokationer i Danmark, Norge og Sverige for at tage ansvar for at skabe en verden, der udelukkende bruger vedvarende energikilder. Udover vores reparationer og salg af grøn elektronik, opbygger vi viden til at imødegå klimaforandringerne og mindsker vores klimaaftryk ved at prioritere en cirkulær økonomi i form af reparationer af eksisterende elektronik.

Vi vil gerne gøre verdensmål til hverdagsmål, og det samme kan vi hjælpe jer på vej til. Hos Mentech er vi dedikerede til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel og skabe en mere ansvarlig og grøn fremtid for os alle. Vi glæder os til at fortsætte vores bidrag til en bedre verden, og vi håber, at du vil slutte dig til os på rejsen mod en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere her:

Relaterede indlæg