Reparation af Apple produkter

Reparation af Apple produkter

Hos Mentech tilbyder vi forskellige forretningsløsninger, der imødekommer alle dine behov, uanset hvilke Apple-produkter din virksomhed bruger. Vores fokus er på reparation af iPhones, iPads, Macs og andre Apple-enheder. 

Vores teknikere har omfattende erfaring og adgang til et bredt udvalg af reservedele, der er lagerført internt, hvilket altid sikrer hurtige og effektive reparationer. Du kan være sikker på, at dine enheder bliver behandlet med omhu og ekspertise af vores dygtige team. 

Vi prioriterer hurtige svar, med målet om at besvare reparationsspørgsmål inden for 24 timer – ofte samme dag. Stol på Mentech for pålidelig og problemfri service til alle dine behov for reparation af Apple-produkter.

Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere selv vælge de enheder, de foretrækker. Det giver gladere og mere produktive medarbejdere. Mentech tilbyder også skræddersyede bruttolønsordninger til vores erhvervskunder.

Se vores bruttolønsordninger her eller ring til vores B2B kundeservice her.

Inden I indleverer et produkt til service, er det vigtigt at deaktivere “Find min iPhone”, da det ellers ikke er muligt for os, at servicere det.

Opret sagen inden ankomst, og spar tid!

I kan skrive en sag ind inden ankomst. Det sparer jeres virksomhed tid, og en af jeres medarbejdere kan blot indlevere enheden ved disken. Følg nedenstående link og i løbet af få minutter vil I være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.