Reparation af Apple produkter

Reparation af Apple produkter

Mentech har forskellige erhvervs løsninger, uanset hvilke Apple produkter jeres virksomhed opererer med. Vi er samarbejdspartner med Apple, og udfører derfor kun autoriserede reparationer af et Apple produkter.

Hos Mentech har vi speciale i reparation af iPhone, iPads, Mac og andre Apple produkter. Alle vores teknikere er certificerede af Apple, og benytter udelukkende originale dele købt direkte ved Apple. I kan derfor stole på, at jeres enheder er i sikre hænder hos os.

Vores mange års erfaring inden for branchen og effektive arbejdsrutiner betyder, at I får svar på reparationen inden for 24 timer – oftest allerede samme dag.

Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere selv vælge de enheder, de foretrækker. Det giver gladere og mere produktive medarbejdere. Mentech tilbyder også skræddersyede bruttolønsordninger til vores erhvervskunder.

Se vores bruttolønsordninger her eller ring til vores B2B kundeservice her.

Apple garanti reparationer

Er Apple produktet inden for garantien, og hvis skaden er dækket heraf, er reparationen omkostningsfri for jer.

Mentech er Apple autoriseret serviceudbyder, og vi kan derfor udføre reparationer på produktet inden for garantien.

Inden I indleverer et produkt til service, er det vigtigt at deaktivere “Find min iPhone”, da det ellers ikke er muligt for os, at servicere det.

Opret sagen inden ankomst, og spar tid!

I kan skrive en sag ind inden ankomst. Det sparer jeres virksomhed tid, og en af jeres medarbejdere kan blot indlevere enheden ved disken. Følg nedenstående link og i løbet af få minutter vil I være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.

Velkommen hos Mentech

Vores kunder er altid mere end velkomne til at kigge forbi en af vores Mentech servicelokationer. Vi byder altid kaffe i vores maskiner, mens I venter.

Kontakt os

Ring til os på 70 222 999 - Eller sende os en SMS på 7171 5050
Uanset hvordan du kontakter os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.