iPhone Reparation

iPhone Reparation

Hos Mentech kan din virksomhed få repareret og serviceret alle modeller af iPhones. Hvis en eller flere medarbejdere har defekte smartphones, kan din virksomhed eller en medarbejder sende dem til en af vores butikker eller besøge vores butik.

 Mentech tilbyder dygtige teknikere, der specialiserer sig i reparation af iPhones. Med et stort lager af reservedele, der er klar til brug internt, sikrer vi hurtige og effektive reparationer. Du kan være tryg ved, at dine iPhones vil blive returneret i perfekt stand, præcis som de kom fra producenten.

 Med reparationer udført af Mentech bliver din virksomheds enheder håndteret med omhu og ekspertise, hvilket sikrer, at de er tilbage i topform uden forsinkelse.

Indlevering af enhed

Hos Mentech har jeres virksomhed flere muligheder for indleveringen af jeres enheder:

1. Indsend produkterne med posten og et udfyldt sagsdokument
2. Fysisk fremmøde i butik, se walk-in og drop-in løsning
3. Lad Mentech afhente jeres enheder på jeres lokation. Kontakt os her, for at høre mere om priser.

Skærmskift

Hvis lager haves kan en reparation ofte tilbydes, mens du venter i butikken eller i nærheden. En skærm reparation tager typisk op til 2-3 timer. 

Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere selv vælge de enheder, de foretrækker. Det giver gladere og mere produktive medarbejdere. Mentech tilbyder også skræddersyede bruttolønsordninger til vores erhvervskunder.

Se vores bruttolønsordninger her eller ring til vores B2B kundeservice, du finder nummeret her.

Inden du indleverer dit produkt til service, er det vigtigt at du deaktiverer 'Find min iPhone', da det ellers ikke er muligt for os, at servicere dit produkt.

Opret sagen inden ankomst, og spar tid!

I kan skrive en sag ind inden ankomst. Det sparer jeres virksomhed tid, og en af jeres medarbejdere kan blot indlevere enheden ved disken. Følg nedenstående link og i løbet af få minutter vil I være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.