iPhone Reparation

iPhone Reparation

I Mentech kan jeres virksomhed få repareret og serviceret alle modeller af iPhones. Hvis en eller flere medarbejdere har defekte smartphones, kan jeres virksomhed eller en medarbejder sende eller komme ind i en af vores butikker med enhederne.

Mentech er samarbejdspartnere med Apple. Vores dygtige ACiT-certificerede teknikere udfører derfor kun autoriserede reparationer med udelukkende originale reservedele til alle Apple produkter. Alt er godkendt af Apple. iPhonen bliver returneret, hvor den virker præcist som den skal, som hvis den kom fra producenten selv. 

Ved en reparation hos Mentech, som autoriseret reparatør, bevares garantien ved Apple.

Indlevering af enhed

Hos Mentech har jeres virksomhed flere muligheder for indleveringen af jeres enheder:

1. Indsend produkterne med posten og et udfyldt sagsdokument
2. Fysisk fremmøde i butik, se walk-in løsning
3. Lad Mentech afhente jeres enheder på jeres lokation. Kontakt os her, for at høre mere om priser.

Skærmskift

Hvis lager haves kan en reparation ofte tilbydes, mens du venter i butikken eller i nærheden. En skærm reparation tager typisk op til 2-3 timer. 

Bruttolønsordning

Lad dine medarbejdere selv vælge de enheder, de foretrækker. Det giver gladere og mere produktive medarbejdere. Mentech tilbyder også skræddersyede bruttolønsordninger til vores erhvervskunder. 

Se vores bruttolønsordninger her eller ring til vores B2B kundeservice, du finder nummeret her.

Autoriseret iPhone Reparation

Mentech er som en af de få i Norden en Apple Premium Serviceudbyder, og vi kan derfor udføre reparationer på din iPhone både uden- og inden for garantien. Vores teknikere er uddannede af Apple, så du kan roligt overlade dine Apple-enheder til os. Vi bruger kun originale Apple-reservedele til at udføre Apple-certificerede reparationer.

Inden du indleverer dit produkt til service, er det vigtigt at du deaktiverer 'Find min iPhone', da det ellers ikke er muligt for os, at servicere dit produkt.

Opret sagen inden ankomst, og spar tid!

I kan skrive en sag ind inden ankomst. Det sparer jeres virksomhed tid, og en af jeres medarbejdere kan blot indlevere enheden ved disken. Følg nedenstående link og i løbet af få minutter vil I være et skridt tættere på en funktionel enhed.

Se reparationspriser her.

OPRET SAG

KONTAKT OS

HOLD DIG OPDATERET!

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder, opdateringer om teknologi, konkurrence og meget mere.

Data gemt som beskrevet i vores Vilkår.