#MentechNews

Mentech holder advent giveaways

nov 25, 2023

Vi kører en advent giveaway kampagne i hele december måned. Vi er i gavehumør hos Mentech og derfor vil vi rigtigt gerne give tilbage til vores mange helt fantastiske kunder. Vores konkurrence kommer til at være for alle vores medlemmer af vores nyhedsbrev. Det betyder at vi trækker lod blandt vores mange medlemmer og er du allerede medlem, så er du automatisk med i konkurrencen.

Vi opfordrer jer, til at fortælle jeres familie og nære bekendtskaber om denne konkurrence. Sammen kan I vinde præmien hjem, da chancen er større, hvis I er flere.

Du har muligheden for at vinde enten en MacBook Air 13 2020 M1, Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Asus ZenBook 13 OLED, eller iPhone 13 Pro 128 GB.

Hver uge får vi hjælp af vores Mentech julemand og hans hjælper med at finde ugens spændende præmie. Husk at følge med på vores sociale medier, vi lover at du kommer i godt humør og i den rigtige stemning til december måned.

Alle vores præmier er brugte, men i god stand. Det er i tro Mentech ånd og det betyder, at du kan vinde med en god samvittighed.

Vi trækker lod blandt vores medlemmer, hver mandag i december, så husk at hold øje med din indbakke.

Er du ikke allerede medlem af vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig her og læse vores regler og vilkår: Mentech.dk/nyhedsbrev

Relaterede indlæg