#MentechNews

Mentech og Samsung holder stor giveaway

mar 8, 2024

Vi afholder en kæmpe konkurrence i samarbejde med Samsung, hvor du nu har muligheden for at vinde den helt nye Samsung Galaxy S24 Ultra i den flotteste grå farve! Vi har et fantastisk partnerskab med Samsung, og vi er gået sammen om at give en af vores kunder en topmoderne smartphone.

Den nye Samsung Galaxy S24 Ultra repræsenterer en helt ny æra med Samsung Galaxy AI. Dette betyder, at du kan opnå helt nye niveauer af kreativitet og produktivitet. Det er desuden også Samsungs bedste kamera til dato, som nu er udstyret med smarte AI-funktioner, hvilket gør billedredigering lettere end nogensinde, med Samsung Galaxys mange nye AI-funktioner.

Vi er et stolt Samsung-autoriseret servicecenter, hvilket betyder, at vores Samsung-teknikere alle er certificerede og det betyder at du som kunde trygt kan stole på, at din enhed bliver repareret på den bedst mulige måde.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Er du allerede medlem, vil du automatisk deltage i lodtrækningen.

Er du ikke allerede medlem af vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig her og læse vores regler og vilkår: Mentech.dk/nyhedsbrev

Vores konkurrence, i samarbejde med Samsung, strækker sig fra den 8. marts til og med den 31. marts.

Relaterede indlæg