#MentechNews

Gode råd fra vores Mentech-teknikere

sep 5, 2023

Hos Mentech er alle vores teknikere autoriserede, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at alle dine reparationer bliver udført korrekt og med originale dele. Vores teknikere er alle uddannede og certificerede, hvilket også betyder, at de har stor viden om elektronik og ikke mindst om, hvordan man passer godt på elektronikken. Vi har bedt vores dygtige teknikere fra Mentech om at dele nogle gode råd.

Et af de råd, som går igen fra vores teknikere, er, at man bør passe på sin elektroniske enhed ved enten at bruge et cover, panserglas eller benytte et computer- og bærbart sleeve. Dette er med til at beskytte dine enheder. Et godt panserglas er også en god idé, da det beskytter din skærm mod både ridser og skader på glasset.

Et andet godt råd, som gentages af vores teknikere, er, at det er vigtigt at opbevare dine enheder i tørre omgivelser. Dette er især vigtigt, da dine enheder kan blive beskadiget og få permanente vandskader. Det er derfor vigtigt at opbevare dine enheder et tørt sted, men hvis uheldet er ude, kan vi hjælpe dig hos Mentech. Vi tilbyder en service kaldet Ultrasonic cleaning, hvor vi renser elektronik, der er blevet beskadiget af væsker.

For at få flere gode råd fra vores teknikere, så følg vores Instagram-konto “Mentech.dk”. Her deler vi nye tips hver eneste torsdag.

Relaterede indlæg