#MentechNews

Mentech og OKAI Partnerskab

aug 7, 2023 | #MentechNews

Fantastiske nyheder for alle el-mobilitetsentusiaster! Mentech er nu officielt autoriseret med OKAI-mærket. Dette spændende partnerskab markerer et betydningsfuldt skridt mod at styrke det elektriske køretøjsfællesskab og fremme fremtiden for bæredygtig transport. OKAI er et nyt upcoming firma, som snart kommer til, at blive set mange flere steder i Danmark.

Dette samarbejde betyder, at vi nu kan tilbyde førsteklasses reparationsydelser til el-cykler og el-scootere.

Hos Mentech er vi begejstrede for at byde OKAI velkommen til vores familie, og vi kan ikke vente med at præsentere denne utrolige mulighed for vores kunder! Vores dygtige teknikere står klar til at levere den bedst mulige service, uanset om det drejer sig om mindre reparationer, regelmæssig vedligeholdelse eller de store reperationer. Du kan stole på os til at holde dine el-køretøjer i fremragende stand.

Sammen fejrer vi denne nye tilføjelse til vores ydelser og den innovation, den bringer til den elektriske køretøjsbranche. Med vores fælles indsats har vi til hensigt at skabe en grønnere fremtid for alle.

 

Relaterede indlæg