#MentechNews

Autoriserede Walk-in-centre: Hurtige tekniske reparationer hos Mentech Oslo

aug 9, 2023 | #MentechNews

Spændende nyheder fra Mentech Oslo: Introduktion af autoriserede Walk-in-centre til hurtige og pålidelige tekniske reparationer i Norge!

Vi er begejstrede for at annoncere et banebrydende samarbejde mellem Mentech Norway og Mobility AS, der bringer autoriserede Walk-in-centre til bekvemme og hurtige reparationer af smartphones og computere i Oslo. Sig farvel til lange ventetider og besværligheder med fjernværksteder, da vi indleder en ny æra af effektive og kundeorienterede tekniske reparationer.

I dagens hurtige teknologiske verden forstår vi vigtigheden af pålidelige og problemfrie reparationsydelser. Med etableringen af denne nye placering i Oslo er Mentech Norway og Mobility AS forpligtet til at sætte kundetilfredshed og højkvalitetsresultater i centrum.

Vores højt kvalificerede autoriserede teknikere, der specialiserer sig i reparation af smartphones og computere, vil være til rådighed på disse autoriserede Walk-in-centre, så dine enheder hurtigt og præcist repareres i overensstemmelse med de højeste branchestandarder. Dage med gætteri og usikkerhed er forbi, i stedet kan du have tillid til, at dine elskede gadgets er i kyndige hænder.

Denne nye placering i Oslo er dedikeret til at levere førsteklasses service til norske virksomheder, forsikringsbranchen og individuelle kunder. Vores passion for teknologi driver os til at levere en enestående reparationsoplevelse, der sikrer, at du kan komme tilbage til dit digitale liv uden forsinkelse.

Kristian Mensing, administrerende direktør for Mentech Norway, udtrykte sin begejstring for dette samarbejde og udtalte: “Vores ekspertise inden for elektronikreparation kombineret med Mobility AS’ færdigheder inden for mobilitetsløsninger vil skabe et unikt tilbud til norske virksomheder og enkeltpersoner.”

Vi sigter mod at revolutionere landskabet for teknisk reparation i Norge og tilbyde state-of-the-art løsninger til dine enheder. Uanset om du er virksomhedsejer, der søger pålidelig IT-support, et forsikringsselskab, der har brug for hurtig og nøjagtig skadebehandling, eller enkeltperson med en beskadiget enhed, er vores autoriserede Walk-in-centre her for at betjene dig.

Relaterede indlæg