#MentechNews

Årets Ejerleder 2023

okt 10, 2023 | #MentechNews

Vi er henrykte over at meddele, at vores utrolige CEO, Charlotte Mensing, er blevet nomineret til “Årets Ejerleder 2023”

Hvert år har konkurrencen et spændende tema, og dette år er det “Ejerledernes grønne transformation”. Charlotte blev nomineret for sin bemærkelsesværdige indsats med at lede os ind i en mere bæredygtig fremtid inden for elektronikverdenen.

Vi er et autoriseret IT-servicecenter, der fører an i den grønne revolution inden for elektronikkens verden. Vi stræber også efter at forlænge levetiden på elektronik ved at reparere forbrugerelektronik.

Peter Zdrinka Nannetad og Ulrik Ræbild fra PwC besøgte vores hovedkontor i Glostrup, efter Charlotte var blevet nomineret. Her delte Charlotte hendes syn på, hvad en dygtig ejerleder. Et vigtigt punkt for hende? At samle det perfekte team!

Som Charlotte siger, er denne nominering en hyldest til hele vores fantastiske Mentech-team og deres dedikation og hårdtarbejdende ånd hver eneste dag.

Bæredygtighed har altid været vores fokus, helt fra starten tilbage i 2009!

Vi driver flere grønne initiativer som vores Mentech ECO Stores og forskellige Mentech Services. Og vi er ikke kun i Danmark, men også i hele Norden!

Stort tillykke til Charlotte for denne velfortjente nominering! Hele Mentech-teamet er fyldt med stolthed!

Relaterede indlæg