#MentechNews

Mentech deltog i Børsens Bæredygtige Summit

sep 29, 2023 | #MentechNews

Vi deltog den 26. september i Børsens Bæredygtige Summit, som blev afholdt på lokomotivværkstedet i København. Vi var blevet inviteret, fordi vi tilbage i maj måned blev udnævnt af Børsen som en af deres udvalgte bæredygtige cases, hvor vi var del af top-50. Det var noget, vi var meget stolte af og stadig er.

Vores virksomhed er ikke blot en fortaler for bæredygtighed, men vi arbejder aktivt på at forlænge levetiden af elektroniske enheder gennem reparation, genbrug og genanvendelse af brugt forbrugerelektronik. Vores mission om at reducere elektronikaffald og forlænge levetiden på elektroniske enheder fangede Børsens opmærksomhed. Dette var en af grundende til, at vi i maj måned blev udnævnt som en af Børsens bæredygtige cases.

Hver case, der deltog i Børsens Bæredygtige Summit, skulle præsentere en udstilling der repræsenterer, hvem de var og grunden til, at de var blevet udvalgt til at deltage af Børsen. Vi valgte at bygge et bjerg af elektronikskrald, som skulle repræsentere, hvad en dansker i gennemsnit bruger igennem hele deres liv, og det var ikke mindre end 1.443 kg.

Vi kan se, at danskernes forbrugervaner desværre bevæger sig i en mindre ønskelig retning, men vi ser stadig at der er plads til positive ændringer.  Det bjerg vi havde bygget, bestod af elektronisk affald, som ikke kunne repareres det kom fra vores kunder, som vi indsamler ved hjælp af Mentech ECO Solutions. Det er et af de tiltag vi hos Mentech har for at hjælpe vores kunder med, at komme af med deres elektroniske skrald.

Vi er overbeviste om, at vores udstilling gav de andre deltagere noget at tænke over. Der blev taget billeder, optaget videoer, og der blev ivrigt diskuteret om vores udstilling. Vi er glade for den gode respons vi fik til Børsens Bæredygtige Summit.

Vi vil gerne takke Børsen endnu engang for at udvælge os og invitere os til at deltage i deres Bæredygtige Summit 2023.

Relaterede indlæg