Profil

Mentech A/S

Mentech har kunden i centrum, vi har undersøgt det Danske IT markedet, lyttet til kunders behov, vi har efterfølgende skabt et helt unikt forretningskoncept. Vores løsninger giver de absolut bedste betingelser, vores broard line services afdækker alt forbruger elektronik. Vores Support service dækker følgende; Callcenter, Helpdisk, Nordisk Pickup & Return, Online & Onsite service.

Nordisk ”Code of Conduct”
for Mentech A/S og samarbejdspartnere

Mentech A/S er Nordisk Service Provider for Apple, Samsung, Huawei, Acer og Motorola. Vi har specialiseret os i skræddersyet IT-løsninger for erhvervs-, forsikrings- og telekombranchen, såvel som offentlige institutioner og private. Læs mere..

Privat

Vi hjælper private personer, om de har sendt deres reparation ind, eller brugt vores Service Center på Frederiksberg, så giver vi altid en hurtig og professionel service. Vi hjælper med PC, Bærbar, Macbooks, Smarthpones, Radio/TV, digitaltkamera, og meget mere.

Erhverv / Kommuner

Vi har til erhverv og kommuner udviklet en smart digital platform, her kan du styre alle service sager, følge dem online. Du bestiller service, og dagen efter afhentet af vores chauffør. Platformen styre flere afdelinger, budgetter, oprettelse af instanser, brugere og meget mere. Mentech er din nye samarbejdspartner, kontakt os nu for at komme videre med et nyt og spænende samarbejde. Kom videre her…

Forsikringsskader

Komplet løsning af skadebehandling, skræddersyet IT løsninger, fuldt integreret med Scalepoint webservice, TIA integration, online Application integration. Mv. Vores løsninger til forsikringsbranchen er det absolutte bedste på markedet.