Persondatapolitik

1. Hvilke persondata indsamler Mentech A/S - med hvilket formål og hvordan?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Mentech A/S har dog brug for visse persondata for at kunne handle med dig, eller levere en given service.
Vi indsamler og behandler, i et sådant tilfælde, kun de persondata, som er nødvendige for at kunne levere den specifikke ydelse til dig, herunder dit fulde navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, samt al elektronisk kommunikation; herunder SMS og e-mail historik.

Dine persondata vil blive indsamlet i følgende tilfælde:

  • Ved oprettelse af konto/sag på www.mentech.dk
  • Ved køb, eller indlevering af reparation i et af vore servicecentre
  • Ved rekvirering fra en af vore samarbejdspartnere (forsikringsselskaber, kommuner, virksomheder, mv.)
  • Ved enhver elektronisk henvendelse, herunder e-mail, SMS, opkald, div. sociale medier, o. lign.

Du vil ved enhver registrering blive informeret herom på e-mail. Bemærk venligst at denne e-mail kan havne i et eventuelt spamfilter.

Du har via vores serviceportal (www.mentech.dk) mulighed for at tilgå, og opdatere disse informationer. Ændringer i persondata vil dog blive logget i op til 16 måneder af hensyn til misbrug eller eventuel svindel over for Mentech A/S.

Der registreres ingen særlige persondata.

2. Hvem videregiver Mentech A/S persondata til?

Mentech A/S udveksler i nogen tilfælde persondata med vores betroede samarbejdspartnere & leverandører.
Udvekslingen af data er nødvendig af hensyn til b.la. garanti på dit produkt, og for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser.

Dit navn, adresse, telefonnummer, samt emailadresse, kan derfor blive udvekslet med følgende partnere:

  • Apple (Ved service på et Apple-produkt)
  • Samsung (Ved service på et Samsung-produkt)
  • Postnord (Ved forsendelse af dit produkt)
3. Sikkerhed

Mentech A/S opbevarer persondata på krypterede og sikre servere inden for EU. Alle vores servere er beskyttet bag firewalls, og transmittering af persondatadata er krypteret.

Nogle af persondatane administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler persondata på vegne af Mentech A/S i henhold til persondataforordningen. Mentech A/S har indgået databehandlingsaftaler med disse tredjemænd for, at sikre os, så vel som dig, at de lever op til lovgivningen og de pågældende krav.

Vi opbevarer kun persondata, så længe det er nødvendigt i forhold til det oplyste formål.

Ved betalinger med betalingskort, sendes kortoplysninger krypteret til vores betalingsudbyder (ePay/Bambora). Mentech A/S har derfor på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

4. Bortskaffelse af produkter i forbindelse med service
  1. Ved ombytning af produkt

    Ved ombytning af dit produkt, bliver det gamle defekte produkt sendt retur til producenten, som sørger for korrekt destruktion af eventuelle data på enheden.

  2. Ved totalskade af produkt

    I tilfælde af en totalskade vil produktet blive opbevaret i aflåste lokaler i en bestemt periode, hvorefter det, medmindre andet er aftalt med dit forsikringsselskab, bliver sendt til behørig destruktion.

    Mentech A/S har indgået en aftale med Marius Pedersen, som står for destruktionen af enhederne.
    Marius Pedersen sørger for at markulering/destruktion udføres i størst mulig overensstemmelse med standarderne DIN 66399 og DS/EN 15713.

5. Rettigheder og indsigelse

I hendhold til persondataforordningen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine persondata og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mentech A/S via e-mail: data@mentech.dk eller på telefon 70 222 999
Mentech A/S vil indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning, imødekomme din henvendelse.

Mentech A/S kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, påvirker forretningshemligheder, samt i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret, herunder uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), eller f.eks. ved anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier.

Medfører din henvendelse ikke en afklaring kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet.
Du finder den aktuelle kontaktadresse på Datatilsynetshjemmeside: www.datatilsynet.dk

6. Kontakt Mentech

Hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitk, vores behandling af personoplysninger, eller øvrigt, så er du velkommen til at kontakte os.

Mentech A/S
Hovedvejen 9
2600 Glostrup

Telefon: 70 222 999
E-mail: support@mentech.dk